Hoe is het nu met 'Steve Sanders', die arrogante tiener uit 'Beverly Hills 90210'?

Ian Ziering speelde de rol van Steve Sanders in deze iconische tienerserie.

Bas de Kramer, 29-05-2023 10:33

Beverly Hills 90210 was een iconische Amerikaanse tienerdrama-serie uit de jaren '90. De serie volgde de levens van een aantal tieners in het glamoureuze Beverly Hills in Los Angeles. Eén van de hoofdrolspelers was Steve Sanders, gespeeld door acteur Ian Ziering.

Steve Sanders

Steve Sanders is aan het begin van de serie een wat verwende en arrogante tiener die parasiteert op zijn rijkdom en sociale status. Steve is charmant, maar ook egoïstisch en soms onverantwoordelijk. Naarmate de serie vorderde, ontwikkelde Steve zich steeds meer waardoor hij uiteindelijk een zeer sympathiek en menselijk personage werd.

Ian Ziering

Ian Ziering werd op 30 maart 1964 geboren in Newark in de Verenigde Staten. De rol van Steve Sanders was echt wel de grootste rol uit zijn carrière. Hij speelde daarna nog vele kleinere rolletjes. De meest voorname serie waarin hij langskwam was CSI: New York.

Verder speelde hij zichzelf in de nog redelijk recente Netflix-serie The Order. Ook maakte hij net als zoveel Amerikaanse acteurs die een beetje in de vergetelheid dreigen te raken, zijn opwachting in de Amerikaanse variant van Dancing with the Stars.

Persoonlijk leven

Vanaf 1997 tot en met 2002 was Ziering getrouwd met actrie Nathalie Schieler, die hij leerde kennen tijdens de opnames van Beverly Hills 90210 toen zijn in één aflevering een gastrol had. Sinds 2010 is hij gehuwd met een verpleegster en hebben zij samen twee dochters.

Lees meer over: beverly hills 90210, brandon walsh, jason priestley, brenda walsh, shannon doherty, steve sanders, ian ziering

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader