Deze 2 spannende misdaadseries mag je niet missen bij de NPO

Uit Noorwegen en Engeland zie je komende week weer 2 sterke crimeseries.

Mitchell van Vuren, 29-05-2023 12:29

Volgende week belooft weer een mooie oogst te worden op NPO Plus. Er komen namelijk 2 sterke misdaadseries uit, afkomstig uit Noorwegen en Engeland. Bekijk gauw hieronder of jij ze al gezien hebt.

Headhunters | KRO-NCRV | Vanaf 1 juni bingen op NPO Plus


De Noorse recruiter Roger Brown komt in de problemen wanneer zijn vervalste cv hem de wereld van de rijken in katapulteert. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe CEO voor een oliemaatschappij begint zijn dekmantel steeds meer af te brokkelen en is zijn rijkeluisleventje plots zo leuk niet meer.


Happy Valley | NPO Plus | Vanaf 1 juni herhaling op NPO Plus


Net wanneer het lijkt alsof de Britse politiesergeant Catherine haar leven weer op de rails krijgt, ontdekt ze dat de vermeende veroorzaker van haar dochters zelfmoord is vrijgelaten uit de gevangenis. Catherine raakt geobsedeerd met de man, die dieper in de onderwereld zit dan de politie vermoedt.

Gedurende de zomer van 2023 zullen ook de andere seizoenen van Happy Valley gepubliceerd worden via het platform van de NPO.


Lees meer over: happy valley, headhunters, britse, noorse, series, crime, misdaad, npo, npo plus, deze week, tips, kijken, Hodejegerne

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie