search
Deze 2 spannende misdaadseries mag je niet missen bij de NPO
Series / Featured

Deze 2 spannende misdaadseries mag je niet missen bij de NPO

Uit Noorwegen en Engeland zie je komende week weer 2 sterke crimeseries.

Volgende week belooft weer een mooie oogst te worden op NPO Plus. Er komen namelijk 2 sterke misdaadseries uit, afkomstig uit Noorwegen en Engeland. Bekijk gauw hieronder of jij ze al gezien hebt.

Headhunters | KRO-NCRV | Vanaf 1 juni bingen op NPO PlusDe Noorse recruiter Roger Brown komt in de problemen wanneer zijn vervalste cv hem de wereld van de rijken in katapulteert. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe CEO voor een oliemaatschappij begint zijn dekmantel steeds meer af te brokkelen en is zijn rijkeluisleventje plots zo leuk niet meer.Happy Valley | NPO Plus | Vanaf 1 juni herhaling op NPO PlusNet wanneer het lijkt alsof de Britse politiesergeant Catherine haar leven weer op de rails krijgt, ontdekt ze dat de vermeende veroorzaker van haar dochters zelfmoord is vrijgelaten uit de gevangenis. Catherine raakt geobsedeerd met de man, die dieper in de onderwereld zit dan de politie vermoedt.

Gedurende de zomer van 2023 zullen ook de andere seizoenen van Happy Valley gepubliceerd worden via het platform van de NPO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen