Casting director onthult de start 'Wednesday' seizoen 2

Sophie Holland laat zich optimistisch uit over het nieuwe seizoen van de fantasyserie.

Valeria Milić, 29-05-2023 13:10

Wednesday is een van de grootste klappers van het streaming-platform Netflix. Het eerste seizoen is unaniem geprezen, en velen zijn natuurlijk nieuwsgierig naar het vervolg.
In een recent interview met Deadline liet casting director Holland zich positief uit. Zij sprak de hoop uit dat het filmen nog in de loop van 2023 van start zal gaan.

Nieuwe personages

Aangezien de serie nog voor de staking werd vernieuwd, was het schrijven al gaande. Holland: "Het is nog een beetje vroeg, aangezien ik in afwachting ben van een aantal scenario's. Als alles goed gaat, beginnen we eind dit jaar met filmen".

Daarnaast teasde zij de komst van een aantal bijzondere nieuwe personages. "Er zullen een aantal excentrieke en opwindende nieuwe personages te zien zijn," besloot de casting director.

Meer budget?

Wednesday is inmiddels meer dan een biljoen uren gestreamd en te zien geweest in zo'n 150 miljoen huishoudens. Het is de op een na meest succesvolle Engelstalige Netflix-serie.

In seizoen 2 zou dit kunnen leiden tot een hoger budget om meer te kunnen doen met het verhaal. Een andere mogelijkheid is dat de afleveringen langer worden, waarbij het seizoen vervolgens gesplitst wordt uitgezonden. Voor nu is in elk geval bekend dat zowel Netflix zelf als de makers minstens zo enthousiast zijn over de morbide Wednesday.

Kijk Wednesday op Netflix.Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Emma Myers, Catherine Zeta Jones, Javier Guzman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie