Netflix komt deze week met 18 nieuwe series waaronder het spannende 'Manifest'

Het wordt een ongekend volle week op Netflix met heel veel nieuwe en bekende series.

Glenn Walsh, 29-05-2023 15:07

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

I Think You Should Leave With Tim Robinson (seizoen 3)


Verschijnt op: 30 mei
Genre: Komedie
Kijk op Netflix

Synopsis: In deze sketch serie proberen Tim Robinson en zijn gasten bij elk segment iemand zodanig op te jagen dat ze willen, of moeten, weggaan.
Riverdale (seizoen 7 - aflevering 10)


Verschijnt op: 1 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.
Manifest (seizoen 4 - aflevering 11 - 20)


Verschijnt op: 2 juni
Genre: Drama / Mysterie / Sci-Fi
Kijk op Netflix

Synopsis: Een commercieel lijnvliegtuig verschijnt ineens terug na vijf jaar vermist te zijn. Wanneer allen aan boord zich proberen te re-integreren in de maatschappij ervaren ze mysterieuze stemmen en visioenen van gebeurtenissen die nog moeten komen, en al snel ontvouwt zich een veel dieper mysterie.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

29 mei: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 21) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

30 mei: Love Village (seizoen 1 - aflevering 16-18) - Reality-TV / Romantiek - Zestien vrijgezellen verhuizen naar een huis in de bergen om te zien of de liefde regeert in een rustige en idyllische omgeving.

31 mei: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.

24 mei: Nouevelle école (seizoen 2 - aflevering 8) - Muziek / Reality-TV - Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

31 mei: Perfil Falso (seizoen 1) - Drama / Romantiek / Thriller - Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.

31 mei & 1 juni: The Good Bad Mother (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Criminaliteit / Drama - Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen.

31 mei: The Ultimatum: Queer Love (seizoen 1 - aflevering 5-8) - Reality-TV - Vrouwelijke en non-binaire stellen worden acht weken lang gevolgd terwijl ze zich moeten opmaken voor een ultimatum: de ene persoon is klaar om in het huwelijksbootje te stappen, de andere niet.

1 juni: New Amsterdam (seizoen 3) - Drama - De excentrieke dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in een van Amerika's oudste ziekenhuizen en schopt tegen heilige huisjes om de levens van patiënten te redden.

1 juni: Papadag (seizoen 1&2) - Drama - Vier vaders ontmoeten elkaar bij een zandbak en besluiten vanaf dan elke week hun 'papadag' met elkaar te spenderen.

1 juni: The Days (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis / Thriller - Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging: een ongeëvenaarde kernramp.

2 juni: Scoop (seizoen 1) - Biografie / Criminaliteit / Drama - Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.

2 juni: Valeria (seizoen 3) - Avontuur / Komedie / Drama - Een schrijfster in creatieve en echtelijke crisis krijgt hulp van drie vriendinnen, die zichzelf ook aan het ontdekken zijn. Gebaseerd op de romans van Elísabet Benavent.

2 juni: Vortex (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Fantasie - Dankzij een nieuwe technologie kunnen politieagenten in 2025 henzelf in het plaats delict begeven, door middel van virtual reality. Als politieagent Ludovic de VR gebruikt om een zaak te onderzoeken ontdekt hij meer dan hij had gewild.

Lees meer over: Vinland Saga, I Think You Should Leave With Tim Robinson, Love Village, Siren, Survive the Island, Doctor Cha, Nouvelle ecole, Perfil Falso, The Good Bad Mother, The Ultimatum, Queer Love, New Amsterdam, Papadag, Riverdale, The Days, Manifest

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie