Juni op Disney+: alle 14 nieuwe series en afleveringen op een rij

Komende maand is er op Disney+ enorm veel spektakel, Marvel, mysterie en humor te zien.

Glenn Walsh, 29-05-2023 16:14

Disney+ zet in juni weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Saint X (seizoen 1)


Verschijnt op: 7 juni
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Deze serie, die wordt verteld via meerdere tijdlijnen, gaat over vermiste jonge vrouwen. De mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een vakantie in het Caribisch gebied veroorzaakt een domino-effect dat ertoe leidt dat haar overlevende zus op zoek gaat naar de waarheid.
The Full Monty (seizoen 1)


Verschijnt op: 14 juni
Genre: Komedie / Drama

Synopsis: De originele groep vrienden begeven zich in het Sheffield van vandaag waarbij de aftakelende gezondheidszorg en banenmarkt hen dwingt op zoek te gaan naar een meer plezierige, gekke en humane manier om door het leven te gaan en waar blijkt dat gemeenschappelijke moeite altijd kan winnen van tegenslag.
Secret Invasion (seizoen 1)


Verschijnt op: 21 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: In deze nieuwe Marvel Studios-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-Invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

1, 8, 15, 22, 29 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 2-6) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.

3, 10, 17, 24 juni: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 10-13) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.

7, 14 juni: 9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 17-18) - Actie / Drama / Thriller - Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.

7, 14, 21, 28 juni: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 15-18) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

7, 14, 21, 28 juni: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 10-13) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

7, 14, 21, 28 juni: Race (seizoen 1 - aflevering 6-9) - Drama / Romantiek - Een verhaal over potentie, als een doorsnee medewerker aangenomen wordt door een hoogstaand PR-bedrijf door een speciale manier van werving.

7, 14 juni: The Great North (seizoen 3 - aflevering 21-22) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

7, 14, 21, 28 juni: True Lies (seizoen 1 - aflevering 8-11) - Actie / Avontuur / Komedie - Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.

7, 14, 21, 28 juni: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 9-12) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

14 juni: Arayis (seizoen 1) - Drama - Nisan, een ongelukkige, zieke vrouw die vastzit in het stadse leven, gaat op zoek naar haar vriendin die verdwijnt nadat ze samen een genezingssessie hebben bijgewoond. In haar zoektocht ontdekt Nisan een louche sekte. Ondanks haar twijfels kan Nisan de beloftes van de sekte niet negeren, waarop ze besluit een geheimzinnige man genaamd Tufan te volgen. Dit leidt haar naar een avontuur vol onzekerheden.

14 juni: Farm Rebellion (seizoen 1) - Documentaire - Benedikt Bösel was bankier, maar toen kwam de financiële crisis en daarmee ook de vraag naar de zin en betekenis van het leven. Vandaag de dag is hij boer en visionair en staat hij aan het hoofd van een jong team dat in de strijd tegen de klimaatverandering een compleet nieuwe vorm van landbouw aan het testen is.Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: The Kardashians, Tengoku Daimakyo, 911, Lone Star, Pandora, Beneath the Paradise, Race, Saint X, The Great North, True Lies, Will Trent, Arayis, Farm Rebellion, The Full Monty, Secret Invasion

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie