search
Krijgt 'The Last of Us' eigenlijk wel een derde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Last of Us' eigenlijk wel een derde seizoen?

De manier waarop de tweede game eindigt, lijkt weinig ruimte te bieden voor een derde seizoen van de serie.

Er zijn twee games van The Last of Us, maar de producenten van de live-action serie hebben eerder laten blijken dat de tweede game wel eens twee seizoenen nodig kan hebben om goed verfilmd te worden.

Maar hoe zit dit nu precies? HBO-hoofd Francesca Orsi deed er een uitspraak over tijdens een interview met Deadline.

Af is af


Showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann hebben eerder al laten weten de serie niet te willen uitmelken en waarschijnlijk niet meer dan drie seizoenen willen zien.

Orsi zei nu het volgende als commentaar hierop:

"Craig en Neil zijn nog steeds aan het uitvogelen hoe ze de serie uiteindelijk willen eindigen. We hebben weliswaar gehoord dat er mogelijk een derde seizoen nodig is, maar we bekijken het op dit moment per seizoen.

Er is dus zeker geen gerantie dat er een derde seizoen komt, maar de wil is er wel. En of er daarna nóg meer seizoen komen, is nog lang niet duidelijk."

Groter, maar ook beter?


Daarnaast liet Orsi merken dat het tweede seizoen op alle fronten groter wordt:

"We gaan veel groter uitpakken op het gebied van entertainment. Hiermee bedoel ik een grotere rol voor de clickers, maar ook dat de complexe relatie tussen Joel en Ellie verder wordt uitgediept."

Lange pauze


Het eerste seizoen van The Last of Us is te streamen via HBO Max. Het tweede seizoen gaan we waarschijnlijk pas in 2025 zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen