Deze superheld vliegt je scherm in via Netflix

Filmnieuws - Vanaf 1 juni kan je in de bioscopen 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' zien. Netflix geeft ons vanaf dezelfde dag de mogelijkheid om 'Spider-Man', 'Spider-Man 2' en 'Spider-Man 3' te streamen bij de dienst.

Patricia Koning, 29-05-2023 17:35

Ga met deze drie films terug in de tijd van superheld Spider-Man. In deze films zien we Tobey Maguire de rol vertolken van een van onze favoriete superhelden. Stream de films vanaf donderdag 1 juni bij Netflix.

Spider-Man

In deze film maakten we voor het eerst kennis met Maguire in de rol van Spider-Man. De superheldenfilm uit 2002 scoort mooi op IMDb met een 7.4/10. De film scoort bij de critici op Rotten Tomatoes 90%.

Nadat student Peter Parker gebeten wordt door een radioactieve spin, krijgt hij superkrachten. Hij moet snel aan zijn nieuwe kracht moeten wennen, want hij zal het moeten opnemen tegen de maniakale Green Goblin. Is hij wel klaar om zo'n grote rol op zich te nemen?


Spider-Man 2

In het tweede deel komt Maguire weer in actie als Spider-Man. Kirsten Dunst zien we in deze film ook weer terug als Mary Jane. In deze film neemt Spider-Man het op tegen Doctor Octopus.


"Ondanks dat er in totaal vier schrijvers zijn en het filmen begon voordat een officieel script was voltooid, bevat 'Spidey 2' meer samenhangend drama, actie en karakterontwikkeling dan een dozijn van de gebruikelijke Hollywood-kaskrakers."

Ook dit deel weet goed te scoren bij Rotten Tomatoes met 93% bij de critici. Net als het eerste deel, weet deze tweede Spider-Man film een 7.4/10 te scoren bij IMDb.

Spider-Man 3

Drie jaar na deel twee, kwam er nog een derde deel met Maguire. Zoals dat vaker gebeurt, scoorde ook dit deel niet zo goed als het eerste en daarna zelfs nog het tweede deel. We zien op IMDb een 6.3/10 en op Rotten Tomatoes zien we de film 57% scoren.

In dit deel moet Peter Parker het niet alleen tegen Sandman en Venom opnemen, maar ook nog tegen zichzelf. Wanneer hij langzaamaan veranderd en al het slechte in hem naar boven komt en zelfs zijn pak zwart wordt, heeft hij een zware strijd te voeren.


Op Netflix

Ondanks dat de laatste film minder scoort, is het zeker de moeite waard om ze allemaal te gaan kijken. Vanaf 1 juni kan je er lekker voor gaan zitten en de films gaan streamen bij Netflix.

Lees meer over: Netflix, Spiderman, Spider Man, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe, James Franco, Spider Man Across the Spider Verse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie