De 'Sun Baby' uit de 'Teletubbies' kennen we allemaal. Ze is inmiddels volwassen!

Jess Smith is een beroemdheid, die tegenwoordig nooit meer herkend wordt.

Bas de Kramer, 31-05-2023 09:11

In de Teletubbies zaten een aantal karakters zoals Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Maarrrr, dan vergeten we bijna de 'Sun Baby', het lachende babygezichtje dat altijd boven deze peuterrhelden hing.
De 'Sun Baby' werd altijd in de lucht afgebeeld. Dit betreffen opnames van de toen 9 maanden oude Jess Smith. Haar verpleegster vertelde haar ouders tijdens een bezoek aan de dokter dat een plaatselijk productiebedrijf op zoek was naar een baby met een leuke lach.

Aanstekelijke lach

Jess had nogal een aanstekelijk lach en haar ouders besloten wat filmopnamen te maken die gebruikt konden worden. Natuurlijk konden zij toen nog niet bevroeden hoe succesvol de beelden zouden worden.

Op Reddit staat hier bijvoorbeeld over: "Aww ze heeft hele mooie ogen. Ik keek graag naar Teletubbies, behalve de sectie waarin ze kindervideo's lieten zien. Als klein kind haatte ik het om andere kinderen te zien, LOL, maar de kleine lach van de 'Sun Baby' was het schattigste".

Jess Smith

Smith is inmiddels eind 20. Ze is een 'gewone' vrouw die er verder geen acteerambities op nahoudt. Leuk weetje: pas toen ze 19 was, onthulde Jess dat ze eigenlijk de 'Sun Baby' van de Teletubbies is. Ze voelde zich eindelijk zelfverzekerd genoeg om ermee naar buiten te komen.
Lees meer over: teletubbies, jess smith, andrew davenport, rolf saxon

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie