Wat deden de sterren uit 'Married with Children' na de 90's hitserie?

Al, Peggy, Kelly en Bud en hun buren Marcy en Jefferson. Je kent ze nog goed uit de populaire sitcom uit de jaren 80 en 90.

Bram de Groot, 31-05-2023 09:22

De afgelopen weken hebben we de bekendste personages uit de serie Married with Children de revue laten passeren. Wie waren zij en wat doen de acteurs tegenwoordig?
Hieronder zetten we de personages nog een keer op een rij, met het gezin Bundy - Al, Peggy, Kelly en Bud - en hun buren Marcy en Jefferson.

De cynische schoenverkoper 'Al Bundy'
De absolute hoofdrol in de serie was voor Al Bundy, de cynische schoenenverkoper, gespeeld door Ed O'Neill. Al komt eigenlijk nauwelijks van zijn bank af terwijl hij zichzelf en iedereen om hem heen bekritiseert. Al Bundy is werkzaam als schoenenverkoper in Gary's Lady's Shoes & Accessories en heeft het daar totaal niet naar zijn zin.

Wat doet Ed O'Neill tegenwoordig?De flamboyante 'Peggy Bundy'
Deze rol werd gespeeld door Katey Sagal die nog altijd flink aan de weg timmert als actrice. Peggy Bundy was niet alleen een flamboyante en kleurrijke persoonlijkheid maar ook een wat luie traditionele huisvrouw die vooral geïnteresseerd was in winkelen, roddelen en het kijken naar soapseries.

Weten hoe het met 'Peggy' gaat?'Bud Bundy', de oversekste zoon
Bud Bundy was de zoon des huizes, die werd gespeeld door acteur David Faustino. Hij was de meest intelligente of in ieder geval de minst domste van het gezin. Bud wilde het altijd graag goed doen bij de vrouwen, maar slaagde daar, ondanks zijn stoere verhalen, helaas nauwelijks in.

Hoe is het tegenwoordig met 'Bud'?Het domme blondje 'Kelly Bundy'
Het oogappeltje op de serie was uiteraard Kelly, gespeeld door Christina Applegate. Kelly Bundy was het stereotype domme blondje, dat vaak woorden en uitdrukkingen verwarde. Ze was een knappe verschijning die veelal uitdagende kleding droeg en erg geliefd was bij de jongens.

Hoe gaat het nu met 'Kelly'?'Marcy', de stekelige buurvrouw
Dit andere kleurrijke personage uit de sitcom is de buurvrouw van de familie Bundy. Marcy (Amanda Bearse) staat met name voor vastberadenheid, feminisme en strijd voor gelijkheid. Hoewel in haar nieuwe relatie met Jefferson (zie onder) blijkt dat ze daarnaast ook verlangt naar avontuur en een zorgeloze levensstijl.

Zo gaat het nu met Amanda Bearse.'Jefferson', de gladde buurman
En dan is er uiteraard ook Jefferson D'Arcy (Ted McGinley), de nieuwe vriend van buurvrouw Marcy, die ergens halverwege het vijfde seizoen van de serie met veel succes zijn intrede deed. Jefferson is een nogal opportunistisch heerschap met weinig moraal, die het over het algemeen dus zeer goed met de Pater Familias Al Bundy kon vinden.

Hoe gaat het met Ted?
Lees meer over: married with children, david faustino, bud bundy, christina applegate, katey sagal, peggy bundy, kelly bundy, amanda bearse, marcy, al bundy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie