search
Foto's van achter de schermen bij 'Ted Lasso' hinten naar een verdrietige onthulling

Foto's van achter de schermen bij 'Ted Lasso' hinten naar een verdrietige onthulling

Zou deze cryptische omschrijving betekenen dat dit het einde is van Ted Lasso?

Adriënne Koolen
De laatste aflevering van seizoen 3 van Ted Lasso zit erop. De met een Emmy bekroonde komedieserie heeft echter een hele interessante foto op Instagram gedeeld, waar ze het één en ander weggeven.

Ted Lasso volgt Jason Sudeikis, een sympathieke Amerikaanse voetbal-coach, nadat hij is ingehuurd als manager van AFC Richmond. De geheime bedoeling achter dit alles? Het Premier League-voetbalteam verslaan.

Een Instagram post


Een paar uur voor de première van de seizoensfinale postte de productieontwerper Paul Cripps een interessante reeks foto’s op zijn account.

Op de foto’s zijn de sets helemaal afgebroken en de fans hebben in de opmerkingen laten weten hoe verdrietig ze dit vinden.



Het einde?


Dat is echter niet alles, want onder de foto staat "Vanavond is de laatste aflevering van #TedLasso." Het lijkt er dus op dat de seizoensfinale ineens de seriefinale is geworden.

Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat Cripps de laatste aflevering van dit seizoen bedoelt. Er is nog niks officieel aangekondigd, dus op dit moment kan het nog vanalles zijn.

Bekijk hieronder de post en stream Ted Lasso op Apple+.

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen