search
De wonderlijke wijze waarop Michiel Huisman in 'Game of Thrones' belandde

De wonderlijke wijze waarop Michiel Huisman in 'Game of Thrones' belandde

De rol van Daario Naharis werd in eerste instantie niet door Michiel Huisman gespeeld.

Bas de Kramer
Kennen jullie Daario Naharis nog? Vast wel, dit karakter in Game of Thrones werd namelijk gespeeld door onze nationale held Michiel Huisman. Echter in een eerder seizoen van de serie werd dit personage door een ander gespeeld, hoe zit dat precies?

Het personage Daario Naharis maakte zijn debuut tijdens het derde seizoen van de serie. Hij werd in eerste instantie gespeeld door acteur Ed Skrein. Na drie afleveringen in het derde seizoen keerde Skrein toen niet meer terug in de serie.

Niet zelf weggegaan?


Tot voor kort werd altijd aangenomen dat Skrein de serie zelf had verlaten vanwege zijn aankomende rol in de actiefilm The Transporter Refueled. Skrein heeft echter zelf aangegeven dat hij enorm genoot van zijn rol in Game of Thrones en dat hij de klussen prima naast elkaar had kunnen doen.

Skrein hierover: "Dat ik zou zijn weggegaan vanwege de film is wat er in de pers stond, maar het was veel politieker dan dat. Mijn plan was om voor de lange termijn bij Game of Thrones te blijven. Dat was altijd mijn plan. Het was een geweldige ervaring, maar de politiek heeft ertoe geleid dat we uit elkaar zijn gegaan."

Bekijk op instagram

Huisman


Het lijkt er dus op dat de beslissing om Game of Thrones te verlaten zeker niet door Skrein was genomen en dat de producers hier een vinger in de pap hadden. Eén ding is zeker: 'onze' Michiel Huisman zal er niet rouwig om zijn geweest.


Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Aanbevolen artikelen