'The Expendables'-ster Dolph Lundgren gespot op geheime set van 'The Witcher'-spin-off

Zijn rol en de serie zijn nog compleet gehuld in mysterie en geheim.

Glenn Walsh, 31-05-2023 16:31

Het universum van The Witcher heeft er weer een actieheld van formaat bij. De Zweedse acteur Dolph Lundgren vertelt in een interview dat hij momenteel in Zuid-Afrika is voor de opnames van een nieuwe spin-off van The Witcher.
Met acteur Henry Cavill in de hoofdrol als Geralt of Rivia heeft Netflix al een van de grootste actiehelden van het moment in huis. Lundgren doet daar niet voor onder, en gaat al wat langer mee. Meest bekend is hij als de Russische Ivan Drago in de boksfilm Rocky 4.

Waar gaat de spin-off over?

Het is momenteel nog niet bekend welke rol Lundgren gaat spelen en welk verhaal behandeld wordt. De spin-off zal hoogstwaarschijnlijk gaan over de 'Rats', een groep van dieven die in het aankomende derde seizoen hun opwachting zullen maken.

In de oorspronkelijke boeken van schrijver Andrzej Sapkowski worden Rats beschreven als een verzameling jonge deugnieten die samen een groep vormen nadat de allesverwoestende oorlog in het continent hun levens verscheurd heeft.

Een leven vol misdaad

De groep jonge criminelen zullen dus deel uitmaken van het derde seizoen maar krijgen ook hun eigen prequel spin-off. Aangezien de groep gevormd wordt door jonge personen is aan te nemen dat Lundgren geen deel van de groep zal uitmaken.


Het lijkt er dus op dat hij misschien de rol van Leo Bonhart zal gaan spelen. Zijn verhaal is sterk verweven met die van de Rats, dus misschien zien we hem binnenkort in die rol. Kijk tot die tijd nog eens alle afleveringen van de moederserie The Witcher op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Dolph Lundgren, The Rats, Andrzej Sapkowski, Henry Cavil, The Expendables, Rocky 4, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie