Elk half jaar Netflix/Marvel-serie

En waarschijnlijk komt Jessica Jones eind dit jaar nog uit.

Jim Pedd, 30-07-2015 12:33

Het Marvel-universum wordt niet alleen op het witte doek steeds groter, maar ook op het kleine scherm. Na de lancering van Daredevil eerder dit jaar, bleek de stap naar Netflix in elk geval succesvol voor de filmstudio. Tijdens de TCA press tour onthulde Netflix de plannen voor de aankomende samenwerkingen met Marvel.
Het eerste nieuwtjes, is dat Jessica Jones in het vierde kwartaal van 2015 uit zal komen. Eerder werd verwacht dat de serie in het begin van de herfst uit zal komen, maar dat zal dus iets later het geval zijn. Het is verder de bedoeling om elk half jaar een nieuwe serie uit te brengen.

Zo krijgen we dus eerst het nieuwe seizoen van Jessica Jones, maar moet vervolgens begin 2016 Luke Cage gelanceerd worden. Belangrijker, is dat als Iron Fist te zien geweest is, Marvel een crossover serie wil lanceren: The Defenders. Daarover had Ted Sandaros van Netflix het volgende te zeggen:

"Idealiter hebben we een ritme van ongeveer om de zes maanden een nieuw seizoen, of een nieuwe serie van de Defenders groep. En dan komt er een crossover in een Defenders seizoen, als we het eerste seizoen van elk van de vier personages gelanceerd hebben. Sommigen zullen dan al meerdere seizoenen gehad hebben. Dus waarschijnlijk zijn er twee lanceringen per jaar."

Nog een mogelijkheid is een speciale serie voor Jon Bernthals Punisher, die in het tweede seizoen van Daredevil zijn debuut beleeft. "Dat is absoluut mogelijk. Dat is ook de schoonheid van het Marvel-universum. Elk zouden ze zelfs hun eigen film kunnen krijgen."

Bron: Variety

Lees meer over: marvel, netflix, the defenders, crossover, daredevil, jessica jones, luke cage, iron fist, punisher, jon bernthal

Populair nieuws