search
Donkere humor komt tot leven in de trailer voor 'I'm a Virgo'
Series / Nieuws

Donkere humor komt tot leven in de trailer voor 'I'm a Virgo'

De eerste beelden van I'm a Virgo zijn verschenen en de verschijningsdatum is eindelijk bekend.

De afgelopen jaren is er weer hard gewerkt aan een nieuwe serie: I’m a Virgo. De gloednieuwe serie zal donkere humor gebruiken om het verhaal tot leven te wekken. Dit is allemaal te zien in de gloednieuwe trailer.

De co-showrunners Riley en Tze Chun zijn weer bij elkaar gekomen om een serie te maken, maar dit keer zijn ze ook allebei uitvoerende producten. Net zoals Michal Ellenberg en Lindsay Springen (Pachinko) en Rebecca Rivo (Escape Room).

Het verhaal


De twee talenten weten elke keer iedereen te verrassen met een rare en nieuwe kijk op de wereld. Ook nu weer. I’m a Virgo is namelijk een duister komisch coming-of-age verhaal over cootie (Jharrel Jerome).

Hij is een 4 meter lange, zwarte jongen die ervan droomt om de echte wereld te kunnen ervaren. Hij ontsnapt uit zijn verborgen jeugd en vormt vriendschappen, vindt liefde en leert zichzelf kennen.

Een hele ervaring


Showrunner Riley wilde een verhaal vertellen dat echt eindigt. Niet iets dat je blijft kijken omdat die handige 'volgende' knop op het scherm verschijnt. Voor haar is de serie "echt ervaringsgericht", aangezien mensen "geïteresseerd" moeten blijven.

Verschijningsdatum


Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 23 juni I'm a Virgo op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen