search
Ben Mendelsohn in tweede seizoen 'Bloodline'
Series / Nieuws

Ben Mendelsohn in tweede seizoen 'Bloodline'

Dat hij terugkeert is op z'n minst opmerkelijk te noemen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Toen Bloodline zijn première beleefde op Netflix was de ontvangst niet uitzonderlijk positief. Toch besloot het online streamingnetwerk de cast en crew een nieuwe kans te geven met een tweede seizoen. Nu is voor dat seizoen een vrij opmerkelijke aankondiging gedaan. Ben Mendelsohn mag terugkeren als vast castlid. Waarom dat opmerkelijk is, vertellen we zo, maar eerst waarschuwen we voor spoilers.
Waarom Mendelsohn terug kan keren is niet helder. Zijn personage, Danny, is de reden achter het centrale conflict in de serie. En hij gaat dood. Hoe hij dan terug keert is niet zeker, maar vermoedelijk worden het flashbacks. Dat vertelde showrunner Glenn Kessler aan TVLine:

"Het DNA van de serie zit zo in elkaar, dat het verleden altijd bij ons is. We gaan meer leren over Danny's effect op de familie en meer over zijn verleden en ook wat de impact van hem in het heden is. Er is een erg belangrijk verhaal dat we graag willen vertellen en daar past Danny in. Dat was altijd deel van het plan. Toen we hem [Mendersohn] inhuurden, was dat meteen voor meer dan alleen het eerste seizoen."

Andere hoofdrollen in de serie, die het wel en wee van de Rayburn-familie volgt, nadat het zwarte schaap van het gezin, gespeeld door Mendersohn, terugkeert. Emotionele demonen die ten grondslag liggen aan de onderlinge relaties binnen het gezin, staan centraal. Rollen zijn er o.a. voor Kyle Chandler, Linda Cardellini en Norbert Leo Butz.

Het tweede seizoen van Bloodline zal in de loop van 2016 te streamen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen