Makers voorzichtig optimistisch over vernieuwing 'Sense8'

Voorzichtig optimisme over vernieuwing Sense8

De Netflix-serie werd niet geweldig ontvangen.

Jim Pedd, 30 juli 2015 16:50

Netflix heeft nog geen tweede seizoen besteld van de serie Sense8. De ontvangst voor de show van de Wachowski’s was vooral als passievol te omschrijven, maar ook gemengd. Mensen die van de serie hielden, vonden hem echt geweldig, maar de rest vond het niks. Echte middenwegen leken er in elk geval niet te bestaan. Toch lijkt dat tweede seizoen ondertussen steeds minder zeker te worden.
Toch blijkt J. Michael Straczynski, die samenwerkte met Lana en Andy Wachowski de boel wel positief in te zien. Hij vertelde “voorzichtig optimistisch” te zijn. Maar ”uiteindelijk hangt het van Netflix af.”

Dat er nog geen tweede seizoen besteld is, wil weer niet zeggen dat men nu stil zit. ”We zijn mensen van de lang termijn. We moeten weten waar het heen gaat, waar je beloond wordt en wat het betekent. Het eerste seizoen was een oorsprongsverhaal, seizoen 2 heeft zo zijn eigen verhaallijn en zo voorts. Om dat nu te vertellen zou niet passen bij de verrassingen die we in gedachten hebben.”

De mogelijkheid van een nieuw seizoen blijft voorlopig gewoon bestaan. Netflix verlengde Hemlock Grove bijvoorbeeld pas tien weken na de première van het eerste seizoen. Wat denken jullie?

Bron: TVLine

Lees meer over: Sense8, netflix, seizoen, verlenging, optimisme, j michael straczynski, lana wachowski, andy wachowski, nieuw

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws