search
Dampende en sensuele thriller zet Netflix in vuur en vlam
Series / Nieuws

Dampende en sensuele thriller zet Netflix in vuur en vlam

De serie 'Prefil Falso' doet het ontzettend goed in haar eerste week op Netflix.

De erotische thrillerserie Percil Falso scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De kijkers weten de Mexicaanse serie zeer goed te vinden hetgeen gelijk al resulteert in een plekje in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

De serie gaat over de adembenemende Camila (gespeeld door Carolina Miranda) die de man van haar dromen ontmoet via dating-app Tinder. Fernando (gespeeld door Rodolfo Salas) is een zeer knappe Colombiaanse plastisch chirurg met het lichaam van een Griekse god.

Te mooi om waar te zijn


De opbloeiende relatie tussen de twee knapperds lijkt niet alleen te mooi om waar te zijn, maar blijkt het ook te zijn. Na een paar maanden daten blijkt Fernando plots van de aardbodem verdwenen. Camila reist af naar Colombia om hem te proberen te vinden.

In de omschrijving staat dat deze Netflix-serie een erotische thriller is, maar het is in feite toch meer gewoon een Zuid-Amerikaanse soap met een sensuele tint. Voor liefhebbers van mooie mensen en flink wat drama, is het allemaal prima weg te kijken.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen