search
Toekomstig 'American Horror Story'-actrice Kim Kardashian zorgt nu al voor ophef
Series / Nieuws

Toekomstig 'American Horror Story'-actrice Kim Kardashian zorgt nu al voor ophef

'American Horror Story'-actrice Kim Kardashian negeert de WGA schrijversstakingen volledig.

Kim Kardashian zal in het aankomende seizoen van American Horror Story te zien zijn. Toen dit bekend werd gemaakt kreeg de realityster al kritiek, maar nu heeft ze alleen nog maar voor meer ophef gezorgd door de schrijversstakingen niet te steunen.

De stakingen van de Writers Guild of America (WGA) zijn nog steeds in volle gang. Ze eisen onder andere eerlijkere compensatie voor hun werk en veranderingen in de verhoudingen binnen het werkveld. Om dit te behalen, hebben zij stakersposten opgezet die niet overschreden worden door mensen die de stakingen steunen.

Moeilijke positie?


Volgens WGA-aanvoerder Warren Leight, heeft Kardashian lak aan de stakingen. Hij beweert dat zij de grens van de stakingsposten heeft overschreden in Manhattan, zodat ze kon filmen voor American Horror Story.

In een reeks tweets erkende Leight dat veel acteurs zich in een moeilijke positie bevinden met betrekking tot de staking en de stakingsposten tot 30 juni, wanneer de contracten voor de acteursgilde (SAG-AFTRA) aflopen. Volgens hem ligt dat bij Kardashian echter net even wat anders.

Invloed


Leight merkte namelijk op dat Kardashian "meer invloed heeft dan anderen in haar positie. Ze maakte er geen gebruik van". De ster heeft een enorm bereik op haar sociale mediakanalen, dus als ze de schrijvers steunde zou dit waarschijnlijk veel impact hebben. Hij schreef het volgende:

Toen aangekondigd werd dat Kardashian een rol zou spelen in American Horror Story seizoen 12, kwamen hier een hoop negatieve reacties op. Door de schrijvers te steunen, zou Kardashian kunnen laten zien dat ze haar rol serieus neemt en zouden fans haar en haar rol wellicht serieuzer nemen.

American Horror Story seizoen 12


Het lijkt er vooralsnog alleen niet op dat de realityster dit gaat doen. American Horror Story seizoen 12 is momenteel bezig met filmen en heeft de titel 'Delicate'. De vorige seizoenen zijn te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen