Marvel's 'Hawkeye' herrijst uit de as na ongeval Jeremy Renner

Na het noodlottig ongeval is het überhaupt een wonder dat hij nog kan acteren.

Glenn Walsh, 04-06-2023 08:39

Het is nog niet zo lang geleden dat Hollywoodster Jeremy Renner het slachtoffer werd van een verschrikkelijk ongeval. Inmiddels is hij al aan de beterende hand en praat nu zelfs over een mogelijk terugkeer naar het Marvel-universum.
Maanden aan revalidatie zitten er inmiddels op voor Renner, die vorig jaar ongelukkig onder een sneeuwschuiver terechtkwam, meerdere botten brak en heel veel bloed verloor. In een interview werd hem gevraagd of hij nog terugkeert naar zijn vertrouwde wereld van Marvel.

Ja, mits goedkeuring van één persoon

Tijdens een bijeenkomst bij het Phoenix Fan Fusion evenement verzekerde Renner dat hij sowieso terug op het scherm komt, maar alleen als hij de goedkeuring van zijn dochter krijgt. Daarnaast staat hij ook zeker open voor een terugkeer in zijn rol als Hawkeye.

Renner kennende zal het niet lang duren voor hij weer te zien is op het grote scherm. Zijn revalidatie ging vliegensvlug en hij hield in al die tijd ook al zijn fans op de hoogte van zijn vooruitgang.

Humor tussen twee Marvelsterren

Naast alle updates die Renner gaf op social media was er ook een humoristische wisselwerking tussen Renner en zijn Marvel-collega Chris Evans, die de rol van Captain America speelde.Zij geven het ernstige ongeval een wat luchtige lading, en gebruiken het ongeval als iets wat Hawkeye alleen maar sterker moet maken in zijn toekomstige avonturen.

Kijk alle afleveringen van Hawkeye op Disney+.
Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Marvel, Chris Evans, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie