search
Eva Longoria hoopt op 'Desperate Housewives'-reboot met haar in de hoofdrol
Series / Nieuws

Eva Longoria hoopt op 'Desperate Housewives'-reboot met haar in de hoofdrol

De actrice heeft al helemaal voor ogen hoe ze haar rol weer zou vervullen.

Tegenwoordig krijgen steeds meer series van statuur een reboot, spin-off of revival. Fans en producenten willen graag weer wat meer zien van bekende hits. Als het aan actrice Eva Longoria ligt komt er van het populaire Desperate Housewives snel een reboot.

Longoria speelde in Desperate Housewives acht seizoenen de rol van Gabrielle Solis. Niet alleen staat ze open voor een reboot, ze heeft ook al precies in gedachten waar Gabrielle zich op dit moment in het leven begeeft.

Het spelen van Gabby is een groot gemis


Ondanks dat er niets bevestigd is rondom een reboot van ABC's hitserie ziet Longoria zich al helemaal in Gabby van tegenwoordig. Volgens haar zou ze nu een echte influencer zijn, een ware grootheid in de wereld van social media.

In een interview vertelt ze: "Ik zou de eerste zijn die zich inschrijft voor een reboot," op de vraag of ze geïnteresseerd is om in een reboot van de serie te spelen. Ze vervolgt: "Ik mis Gabby, ik mis het spelen van Gabby zoveel".

Reboot is wel groot vraagteken


De serie Desperate Housewives ging op 3 oktober 2004 in première en eindigde in 2012. Longoria was er vanaf het begin tot het eind bij. Hoewel zij wel geïnteresseerd is om het verhaal een vervolg te geven, is het allesbehalve zeker dat het er ooit van komt.Longoria heeft namelijk meermaals met maker van de serie Marc Cherry gesproken over een mogelijk vervolg, maar hij ziet dat niet zitten. Volgens hem is het de tijd er niet voor en is alles wat hij voor ogen had voor de personages al helemaal afgerond.

Kijk alle aflevering van Desperate Houswives op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen