search
Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. het intrigerende 'Saint X'

Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. het intrigerende 'Saint X'

Deze week zet Disney+ in op veel spanning, anime en detectivewerk.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Saint X (seizoen 1)



Verschijnt op: 7 juni
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Deze serie, die wordt verteld via meerdere tijdlijnen, gaat over vermiste jonge vrouwen. De mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een vakantie in het Caribisch gebied veroorzaakt een domino-effect dat ertoe leidt dat haar overlevende zus op zoek gaat naar de waarheid.





True Lies (seizoen 1 - aflevering 8)



Verschijnt op: 7 juni
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.





9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 17)



Verschijnt op: 7 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terechtkomen.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

7 juni: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 15) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

7 juni: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 10) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

7 juni: Race (seizoen 1 - aflevering 6) - Drama / Romantiek - Een verhaal over potentie, als een doorsnee medewerker aangenomen wordt door een hoogstaand PR-bedrijf door een speciale manier van werving.

7 juni: The Great North (seizoen 3 - aflevering 21) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

7 juni: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 9) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

8 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 3) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.

10 juni: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 11) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.

Aanbevolen artikelen