search
De nieuwe 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' luistert direct naar kritiek van fans
Series / Nieuws

De nieuwe 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' luistert direct naar kritiek van fans

Een probleem dat kijkers hadden met het ontwerp van Ahsoka is in de nieuwe serie opgelost.

Een afbeelding uit de aankomende Ahsoka-serie bevestigt dat Lucasfilm eindelijk het grootste probleem met het uiterlijk van het personage heeft opgelost. Hierop kwam al sinds seizoen 2 van The Mandalorian kritiek.

In The Mandalorian zagen we Ahsoka voor het eerst in live-action in plaats van animatie. Een aspect van Ashoka's ontwerp kwam echter onder vuur te liggen, wat de nieuwe serie nu lijkt te hebben rechtgezet.

Montrals


Het probleem in kwestie zijn de montrals (hoorns) van Ahsoka. In The Mandalorian en The Book of Boba Fett waren deze veel korter dan ze eerder in de Star Wars-animatie waren. Uit een exclusieve afbeelding van Empire Magazine blijkt nu gelukkig dat dit aspect is verbeterd.

Het is duidelijk dat er een gezamenlijke inspanning is geleverd om ervoor te zorgen dat de montrals in de nieuwe serie meer lijken op Ahsoka's geanimeerde tegenhanger. De montrals waren in eerste instantie korter gemaakt vanwege het stuntwerk. Met kortere hoorns konden de stunts makkelijker uitgevoerd worden.

Langer


Veel Star Wars-fans waren het hier echter niet mee eens en wilden liever dat de serie trouw bleef aan het originele geanimeerde model van Ahsoka. Dit is nu aangepast voor de nieuwe serie, want de montrals zijn duidelijk langer. Ook zien ze er vloeiender uit dan voorheen, wat ze meer op de geanimeerde versie doet lijken. Bekijk de afbeelding hieronder:



Ahsoka is vanaf augustus te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen