De nieuwe 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' luistert direct naar kritiek van fans

Een probleem dat kijkers hadden met het ontwerp van Ahsoka is in de nieuwe serie opgelost.

Nina Beerendonk, 05-06-2023 09:46

Een afbeelding uit de aankomende Ahsoka-serie bevestigt dat Lucasfilm eindelijk het grootste probleem met het uiterlijk van het personage heeft opgelost. Hierop kwam al sinds seizoen 2 van The Mandalorian kritiek.
In The Mandalorian zagen we Ahsoka voor het eerst in live-action in plaats van animatie. Een aspect van Ashoka's ontwerp kwam echter onder vuur te liggen, wat de nieuwe serie nu lijkt te hebben rechtgezet.

Montrals

Het probleem in kwestie zijn de montrals (hoorns) van Ahsoka. In The Mandalorian en The Book of Boba Fett waren deze veel korter dan ze eerder in de Star Wars-animatie waren. Uit een exclusieve afbeelding van Empire Magazine blijkt nu gelukkig dat dit aspect is verbeterd.

Het is duidelijk dat er een gezamenlijke inspanning is geleverd om ervoor te zorgen dat de montrals in de nieuwe serie meer lijken op Ahsoka's geanimeerde tegenhanger. De montrals waren in eerste instantie korter gemaakt vanwege het stuntwerk. Met kortere hoorns konden de stunts makkelijker uitgevoerd worden.

Langer

Veel Star Wars-fans waren het hier echter niet mee eens en wilden liever dat de serie trouw bleef aan het originele geanimeerde model van Ahsoka. Dit is nu aangepast voor de nieuwe serie, want de montrals zijn duidelijk langer. Ook zien ze er vloeiender uit dan voorheen, wat ze meer op de geanimeerde versie doet lijken. Bekijk de afbeelding hieronder:Ahsoka is vanaf augustus te zien op Disney+.
Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Disney, Disney Plus, Rosario Dawson, Hayden Christensen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie