Deze geliefde fantasy-franchise is morsdood

Niettegenstaande een fanatieke campagne bleek een nieuw platform niet mogelijk.

Valeria Milić, 05-06-2023 09:46

De prequelserie van Supernatural, die over Sam en Dean's ouders John en Mary gaat, heeft het niet gered. Supernatural-ster en uitvoerend producent Jensen Ackles maakte onlangs op Twitter bekend dat The Winchesters definitief gestopt is.
Dit betekent dat de Supernatural-franchise morsdood is. Momenteel zijn er geen plannen voor andere series of een eventuele film.

Drie opties

In de VS werd The Winchesters uitgezonden door de zender CW. Deze is onlangs van bestuur gewisseld, en men streeft naar wat goedkopere producties, wat het einde van The Winchesters betekende. Warner Bros. Television, die de serie produceert, heeft er alles aan gedaan om de serie elders voort te zetten, maar dit is helaas niet gelukt.

De drie opties waren in dit verband Max, dat onder hetzelfde overkoepelende bedrijf valt als Warner Bros. Television. Verder waren daar Netflix en Amazon, maar geen van deze drie heeft de serie opgepakt.

"Rust zacht"

Ackles noemde de schrijversstaking en de overige veranderingen in tv-land als bijkomende factoren: "Timing is alles. Met de grote veranderen bij de zenders, en ook nog eens een staking....rust zacht, 'The Winchesters'," aldus de acteur.

Kijk The Winchesters en Supernatural op HBO Max.


Lees meer over: supernatural, the winchesters, eric kripke, jensen ackles, jared padalecki, meg donnelly, drake rodger

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam