Dit kunnen we verwachten van opperschurk Thrawn in 'Star Wars: Ahsoka'

Lars Mikkelsen keert terug als het personage, maar ditmaal in live-action vorm.

Zilko Tarici, 31-05-2023 15:27

Nog maar kort geleden werd officieel onthuld dat Lars Mikkelsen zijn Star Wars: Rebels-personage Grand Admiral Thrawn letterlijk leven zal inblazen in Star Wars: Ahsoka/
Maar wat kunnen we precies verwachten van Thrawn in live-action vorm? Is hij precies hetzelfde? Of zijn er verschillen?

Ietsje anders

Mikkelsen sprak deze week met Entertainment Weekly en liet weten wat we min of meer kunnen verwachten van deze iteratie:

"Op veel vlakken is dit hetzelfde personage. Het is immers gebaseerd op hetzelfde materiaal. Maar we wilden er ook alles doen om hem correct weer te geven.

Thrawn is een topstrateeg. Hij loopt altijd zeven stappen vooruit op anderen. En hij is genadeloos. Maar wel wanneer het echt nodig is.

Ook denk ik dat hij het beste werkt als zijn omgeving creativiteit vereist. Hij gebruikt mensen niet op een verkeerde manier... hij gebruikt hun creativiteit om zijn doelen te behalen."

Duidelijke blik volgt

We hebben de live-action Thrawn overigens nog niet écht in beeld gezien. We zagen het personage even van achteren in de eerste Ahsoka-trailer.Maar gezien het feit dat de serie in augustus verschijnt op Disney+, vermoeden we dat we in de komende weken een duidelijke blik krijgen op het personage.
Lees meer over: Thrawn, Lars Mikkelsen, Ahsoka, Ray Stevenson, Rosario Dawson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie