search
'Avatar: The Way of Water' komt naar Disney+

'Avatar: The Way of Water' komt naar Disney+

Deze succesvolle film van James Cameron liet 15 jaar op zich wachten maar scoorde na al die tijd heel erg goed. Stream hem vanaf 7 juni bij Disney+.

Patricia Koning
Duik de wereld in van Pandora vanaf je eigen bank of luie stoel. Disney+ geeft ons vanaf 7 juni de mogelijkheid om dit te doen.

Achter de film


De film van James Cameron doet het geweldig goed en staat dan ook op de derde plaats in de Box Office aller tijden. Alleen Avatar en Avengers: Endgame gaan de film voor.

De cast van de film bestaat onder andere uit Kate Winslet, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang en Cliff Curtis.Pandora


In Avatar: The Way of Water hebben Jake en Ney'tiri een gezin gevormd en proberen ze er samen het beste van te maken. Ze hebben hun huis achter moeten laten en nu verkennen ze Pandora. Wanneer een oude dreiging de kop opsteekt, moet Jake een moeilijke strijd voeren.

Visueel sterk


"In 'Avatar: The Way of Water' lijkt Cameron ons vreugdevol te wenken om in zijn geest en in een nieuwe wereld te stappen, zodat er zelfs in de elegische toon van het einde een niveau van zoete vriendelijkheid is dat zelfs voor hem nieuw aanvoelt."

De woorden van een van de critici op Rotten Tomatoes, gezamenlijk scoren zij de film 76% en het publiek 92%. Op IMDb pakt de film een goede 7.7/10.

Disney+


Vanaf woensdag 7 juni is het zover. Stream deze geweldige kijkervaring dan bij Disney+.

Aanbevolen artikelen