search
Megan en Negan ooit echte vrienden in 'The Walking Dead'? De acteurs geven antwoord
Series / Interview

Megan en Negan ooit echte vrienden in 'The Walking Dead'? De acteurs geven antwoord

De twee hebben een ingewikkelde relatie met elkaar, maar zouden ze ooit vrienden kunnen worden? De acteurs laten het je weten.

De hoofdrolspelers Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan van The Walking Dead: Dead City bespreken in een interview of hun personages, Maggie en Negan, ooit vrienden zouden kunnen worden.

In de aankomende spin-off volgen we het leven van Maggie en Negan terwijl ze samen reizen door een post-apocalyptisch Manhattan dat geïsoleerd is van de rest van de wereld. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen en zal voor het eerst te zien zijn op 18 juni op AMC.

Vrienden of niet?


Het duo gaat samen op zoek naar Hershel, de ontvoerde zoon van Maggie. De twee zijn zeker geen vrienden van elkaar en gedurende de reis hebben ze een zeer intense en gespannen relatie. Dit komt doordat Negan de vader van Hershel op brute wijze heeft vermoord, die tevens de geliefde was van Maggie.De acteurs hebben onlangs een interview gedaan met TV Insider om de spin-off te promoten en er werd aan hen gevraagd of hun personages ooit vrienden zouden kunnen worden. Ze lijken het er allebei over eens te zijn dat dit niet gaat gebeuren in de nabije toekomst. Lees hun antwoorden hieronder en bekijk het volledige interview.

Binnenkort zeker niet


Cohan antwoordde als eerste en zei: "Ja, ik denk dat ze misschien hetzelfde doel hebben of beide baat kunnen hebben van iets, maar ik denk niet dat er uiteindelijk een vriendschap zal ontstaan, zelfs niet tegen het einde."

Moran stemde daarmee in en voegde toe: "Ik denk dat er enig begrip ontstaat, maar ik zou niet zeggen dat ze ooit vriendelijk gaan worden. Ik denk dat het nog wel een paar seizoenen duurt voordat we daar zijn. Ja. [lacht] Nog zo'n drie, vier seizoenen."Stream The Walking Dead: Dead City vanaf 18 juni op AMC+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen