search
Deze geflopte film met Bruce Willis wordt een serie met Eddie Redmayne
Series / Nieuws

Deze geflopte film met Bruce Willis wordt een serie met Eddie Redmayne

Van een film met Richard Gere en Bruce Willis naar een serie met Lashana Lynch en Eddie Redmayne.

The Day of the Jackal van Frederick Forsyth is een boek dat wereldwijd bekend is en al meerdere malen is verfilmd. En daar komt nu nóg een versie bij.

Eerder zagen we al eens een gelijknamige film in 1973 van Universal Pictures die een groot succes was. Dit werd gevolgd door de geflopte verfilming The Jackal met Bruce Willis en Richard Gere uit 1997.

Een verse insteek


En nu dan de nieuwste versie, welke een serie wordt. Bond-actrice Lashana Lynch voert samen met Eddie Redmayne de cast van de serie aan.



Volgens de officiële synopsis wordt de serie een 'gedurfde, moderne interpretatie van het geliefde boek en de verfilming uit 1973. Een moderne dramaserie die trouw blijft aan het dna van het oorspronkelijk verhaal.'

Kat-en-muisspel


Redmayne speel de rol van de beruchte huurmoordenaar The Jackal en Lynch speelt Bianca, een moedige agent die er alles aan doet om The Jackal op te pakken.

Ronan Bennett schrijft het script van Day of the Jackal en Brian Kirk zal regisseren. Uitvoerend producenten zijn Gareth Neame, Nigel Marchant, Redmayne en Lynch.

De opnames van The Day of the Jackal beginnen later dit jaar.

Aanbevolen artikelen