search

Ons nieuws van dinsdag 6 juni 2023

Kaley Cuoco raakte bijna haar been kwijt in haar tijd bij 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

Kaley Cuoco raakte bijna haar been kwijt in haar tijd bij 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco was dolgelukkig met haar rol in 'The Big Bang Theory', maar niet alles verliep vlekkeloos in deze periode...

Kaley Cuoco, vooral bekend van haar rol als Penny in The Big Bang Theory, heeft een bijzonder verhaal gedeeld over een paardrij-ongeluk dat gebeurde toen de serie net was begonnen.

De nerdy sitcom was meteen een groot succes bij het publiek en blijft tot op de dag van vandaag enorm populair. Kaley Cuoco heeft dan ook een groot deel van haar bekendheid te danken aan de iconische rol die ze 12 seizoenen lang heeft gespeeld.

Heftig ongeluk


Maar het had allemaal heel anders kunnen lopen. Zo vertelt ze openhartig bij de Smartless podcast over een heftig ongeluk dat gebeurde tijdens het paardrijden. Het ongeluk was zelfs zo intens dat ze bijna een been kwijt was.



De actrice viel namelijk van haar paard, maar het was niet de val zelf die de breuken veroorzaakte. Hierna trapte het paard helaas hard op haar been en daardoor raakte ze ernstig gewond. De verwondingen waren zo heftig dat ze een formulier moest ondertekenen zodat ze de dokter niet aansprakelijk kon stellen als haar been moest worden geamputeerd.

Eind goed al goed


Maar gelukkig is ze volledig hersteld van het ongeluk en kan ze nu nonchalant grappen maken over de "paar goede littekens" die ze eraan heeft overgehouden. Bekijk haar uitspraak hieronder:

"Toen het paard op me stapte - en ik herinner het me nog als de dag van gisteren, want het duurt even voordat je beseft hoe erg iets is - dacht ik: 'Viel ik net op een grote berg bladeren?' Want ik hoorde al dat gekraak…"

Daarna vervolgde ze: "Het kostte me zo'n vijf tot tien seconden om te beseffen dat het niet 400 bladeren waren, maar mijn botten… Ik heb er een paar mooie littekens aan overgehouden. Dat geeft je echt een badass-gevoel."



Stream alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert deze originele 'Twilight'-ster terug voor zijn rol in de reboot?
Series / Interview

Keert deze originele 'Twilight'-ster terug voor zijn rol in de reboot?

De laatste 'Twilight'-film is ruim 10 jaar geleden uitgebracht, maar er komt binnenkort een reboot aan. Kunnen we oud castleden terug verwachten?

Peter Facinelli, bekend van zijn rol als Carlisle Cullen in de Twilight-filmreeks, heeft laten weten hoe hij denkt over een mogelijke terugkeer in de aanstaande reboot.

Afgelopen april werd aangekondigd dat er een tv-serie van Twilight op komst is. Op dit moment is het nog niet bekend of de serie wederom het verhaal gaat volgen van de geliefde boeken van Stephanie Meyer, of dat het een spin-off wordt van de populaire films.

Komt Carlisle terug?


In een recent interview met Variety heeft Facinelli laten weten of hij bereid zou zijn om terug te keren als Carlisle Cullen in de serie. Daarnaast heeft hij ook gesproken over de terugkeer van Nurse Jackie, waarin hij de rol van Fitch 'Coop' Cooper speelt.



Facinelli laat enthousiast weten dat hij open staat voor de mogelijkheid om terug te keren voor beide rollen. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Open voor het idee


"Ik ben in de eerste plaats een fan," begon Facinelli. "Maar als ze me bellen, dan ben ik erbij. Zo niet, dan zal ik zeker gaan kijken. Ik ben blij om te zien dat ze terugkeren. Ik heb veel liefde voor beide series en ook voor de cast, filmmakers en producers. Het voelt als een familie."

Daarna vervolgde hij: "Twilight duurde voor mij zes jaar lang en Nurse Jackie zeven jaar, dus als je afscheid neemt van die personages, is het echt moeilijk om ze achter te laten en verder te gaan."

Hij sloot hoopvol af met: "Maar dan heb je misschien de kans om ze weer te spelen, dat is echt cool. Zo niet, dan kijk ik met plezier. Ik ben meer dan tevreden."



Bekijk de Twilight-films op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schurk uit 'Game of Thrones' had veel meer schermtijd moeten krijgen
Series / Nieuws

Deze schurk uit 'Game of Thrones' had veel meer schermtijd moeten krijgen

De serie bouwde de spanning zorgvuldig op, maar de climax was teleurstellend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De tv-geschiedenis heeft een rijke historie als het gaat om schurken. Sommige van die schurken zijn legendarisch, maar toch hadden fans er meer van willen zien voordat ze verslagen werden.

Dat geldt ook voor Game of Thrones. Van sommige schurken in de serie hadden fans wel genoeg gezien toen ze van het scherm verdwenen. Joffrey Baratheon is een personage dat in die categorie valt. Maar voor andere villains is er juist sprake van een gemiste kans.

The Night King


Dat geldt zeker voor The Night King. De mysterieuze schurk verscheen voor het eerst in seizoen 4. De spanning werd zorgvuldig opgebouwd en kijkers zagen een dreigende antagonist die een echt gevaar vormde voor de personages.

Het slot was echter teleurstellend: met de hints die waren gegeven over de oorsprong van het personage werd niets gedaan, en de Night King werd vervolgens te makkelijk en te vroeg onschadelijk gemaakt door Arya Stark.

Prequel


Voor House of the Dragon was er serieus sprake van een andere Game of Thrones-prequel, die uiteindelijk toch geannuleerd werd. Die serie zou zich gefocust hebben op de oorspronkelijke strijd tussen de mensheid en de Night King, de White Walkers en het dodenleger.



Er was dus even hoop dat fans toch meer over de superschurk te weten zouden komen. Toen de serie geannuleerd werd vervloog die hoop. Omdat de Night King ook niet echt in de boeken van George R.R. Martin voorkomt, zullen fans die meer over hem willen weten in ieder geval voorlopig met vragen blijven rondlopen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verpest de 'Gremlins'-serie hiermee nu opeens de originele films?
Series / Nieuws

Verpest de 'Gremlins'-serie hiermee nu opeens de originele films?

Dit essentiële detail uit de nieuwe 'Gremlins'-serie werd nooit in de films genoemd...

De HBO Max-serie Gremlins: Secrets of the Mogwai heeft een feit onthuld dat alles aan de originele films verandert. Volgens de serie zijn Gremlins namelijk onsterfelijk.

De nieuwe animatieserie benadert de Gremlins vanuit een meer luchtige en kindvriendelijke invalshoek. De originele film was ook een kinderfilm, maar had een veel donkerdere stijl. Secrets of the Mogwai is een geanimeerd verhaal over de belangrijkste Gremlin, Gizmo, en geeft meer achtergrondinformatie over de Gremlins dan de filmreeks deed.

Onsterfelijk


In de serie belandt Gizmo in de handen van de hoofdpersoon Sam Wing, nadat zijn grootvader benadrukt hoe belangrijk het is om het wezen niet door de verkeerde persoon te laten bezitten. De opa van Sam kent de regels van de Mogwais al, die duidelijk werden in de eerste film: maak ze niet nat, stel ze niet bloot aan fel licht en voer ze niet na middernacht.

De nieuwe serie voegt echter ook wat context toe die de Gremlins-filmreeks wegliet. Volgens Secrets of the Mogwai zijn de wezens onsterfelijk en zal iedereen die ze eet ook onsterfelijk worden. Dit feit zou veel hebben veranderd aan de originele films.

Impact


In de films wordt het de missie van het hoofdpersonage om de Gremlins te vernietigen. Onsterfelijkheid betekent niet meteen dat de gremlins niet kunnen sterven als ze worden vermoord, maar het kan het voor de hoofdpersoon wel moeilijker maken om ze allemaal te vernietigen.



En als de hoofdpersoon de Gremlins niet zou verslaan, zou dit een gevaarlijke impact hebben op de wereld in de films. Als de Gremlins onsterfelijk waren, zouden ze manieren blijven vinden om zich te vermenigvuldigen, totdat iemand ze allemaal zou kunnen vernietigen. Dit zou de hoofdpersonen in de filmreeks onder grote druk zetten om alle Gremlins uit de weg te ruimen voordat het te laat was.

Achtergrondinformatie


De boekadaptatie van de Gremlins-filmreeks gaf al een achtergrondverhaal over de wezens voordat Secrets of the Mogwai dat deed. Boeken over films waren destijds behoorlijk populair en gaven informatie over personages die te veel tijd zouden hebben gekost als ze in de film waren opgenomen en die niet cruciaal waren voor het plot van de film.



In de Gremlins-boeken stond bijvoorbeeld dat de Mogwai onsterfelijk waren, wat de nieuwe serie dus heeft overgenomen. Dit lijkt een behoorlijk groot detail om niet in de films te benoemen, maar het is goed dat het wel voorkomt in Gremlins: Secrets of the Mogwai.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom de 'Star Wars'-ster uit 'Ahsoka' ooit The Jedi Order verliet
Series / Nieuws

Waarom de 'Star Wars'-ster uit 'Ahsoka' ooit The Jedi Order verliet

Ahsoka Tano verliet The Jedi Order in seizoen 5 van The Clone Wars en keerde nooit meer terug. Dit is waarom!

Later dit jaar krijgt het populaire Star Wars-personage Ahsoka Tano eindelijk haar eigen serie, simpelweg getiteld Ahoska. Wist je dat Ahoska ooit de Padawan van Anakin Skywalker was? Maar uiteindelijk werd ze geen Jedi. Hoe heeft dat kunnen gebeuren?

Toen we Ahsoka voor het eerst in live-actie zagen in de Star Wars-series The Mandalorian en The Book of Boba Fett, volgde ze de manieren van de Jedi. Maar in werkelijkheid is ze allang geen onderdeel meer van de Jedi Order.

Ahoska in The Clone Wars


Dat heeft alles te maken met de gebeurtenissen uit de Star Wars-prequels en de animatieserie The Clone Wars. Als Padawan van Anakin Skywalker was Ahsoka enorm gedreven om het tot de Jedi Order te schoppen, tot bepaalde gebeurtenissen uit het vijfde seizoen van The Clone Wars.

Ahsoka verloor het vertrouwen in de Jedi Order toen ze werd geframed voor een bomaanslag in de Jedi Temple op Coruscant. Ahsoka besloot te vluchten toen de Jedi tegen haar keerden.

Uiteindelijk, nadat ze samen ging werken met Asajj Ventress, wist Ahsoka de waarheid te onthullen. Het bleek haar vriend Bariss Offee te zijn die verantwoordelijk was voor de aanslag en het framen van Ahsoka.



Geen Jedi


Bariss werd afgehandeld door Anakin Skywalker, en Ahsoka werd vergeven. Maar ze was zelf niet klaar om de Jedi te vergeven voor de manier waarop ze werd behandeld. Ze verlaat de Jedi Order en keert nooit meer terug.

Rond de tijd van haar eigen serie, ziet Ahsoka haarzelf nog steeds niet als een Jedi. Ahoska is vanaf augustus te zien op Disney Plus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een schokkende dood ligt op loer in 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Een schokkende dood ligt op loer in 'Fear the Walking Dead'

Er is nog maar heel weinig hoop dat Grace haar beet gaat overleven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is niet apart als er iemand overlijdt in The Walking Dead-franchise. Hoewel je er eigenlijk altijd rekening mee moet houden, kan het toch echt heel schokkend zijn. En nu ligt misschien wel de heftigst dood op de loer.

Morgan Jones (Lennie James) is ondertussen al veel te goed bekend met de dood. Zoals hij zelf zegt: Ik verlies mensen, ik verlies mezelf. Hij heeft zijn vrouw Jenny (Keisha Tillis) en zijn zoon Duane (Adrian Kali Turner) al verloren.

Een vreselijke dood


Nu ligt er een ander groot verlies voor Morgan op de loer. Grace (Karen David) is namelijk niet alleen gebeten, maar in seizoen 5 ook blootgesteld aan zombiebloed met nucleaire straling.



Ze dacht al eerder dat ze zou bezwijken onder de straling, maar toen bleek ze zwanger te zijn. Nu heeft ze misschien veel minder geluk dan toen, want de kans is groot dat ze de ziekte nu niet gaat overleven.

Een kleine kans


Haar enige kans om te overleven is als Morgan haar op tijd naar June (Jenna Elfman) kan brengen. Zij behandelt mensen die door zombies zijn gebeten.

Bekijk hieronder een scène met Morgan en Grace en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De ster uit 'Succession' heeft het einde van de serie niet gekeken
Series / Nieuws

De ster uit 'Succession' heeft het einde van de serie niet gekeken

[i]Succession[/i]-ster Brian Cox, de acteur van Logan Roy, geeft toe het einde van de serie nog niet gezien te hebben.

Na vier seizoenen is HBO's Succession vorige week ten einde gekomen. Vooral het laatste seizoen brak records door enorm veel bekeken te worden, en hoge ratings te scoren.

Maar misschien wel dé ster van de show, Brian Cox, die het personage Logan Roy speelt, heeft het einde nog niet gezien. Waarschuwing: spoilers voor het einde van Succession volgen!

Einde van Succession


Het personage dat Brian Cox speelt kwam, zoals fans zich vast nog maar al te goed kunnen herinneren, om het leven in aflevering 3 van het laatste seizoen. Het was een schokkende gebeurtenis, met grote gevolgen voor de rest van het seizoen.

Wat we zagen was een constante strijd tussen zijn kinderen om de macht over het bedrijf Waystar Royco, en de mogelijke verkoop ervan aan de Zweedse miljardair Lukas Matsson. Uiteindelijk won de Zweed de strijd, en liet hij de drie kinderen verloren achter.



Brian Cox over Succession


Cox gaf in een recent interview aan dat hij zich nog niet aan het vierde seizoen van de serie gewaagd heeft:

"Om te beginnen vind ik het nooit leuk om naar mezelf te kijken. Vanwege wat er met Logan is gebeurd, ben ik niet geneigd om te kijken. Ik wist hoe het zou eindigen, omdat ik wist dat Logan het al zou hebben opgezet."

"Dus ik neem aan dat Logan uiteindelijk heeft gewonnen - ook al ligt hij in zijn graf. Het is een vreemde situatie. Ik klamp me niet vast aan dingen. Als het voorbij is, is het voorbij en ga ik door."

Na het aflopen van de serie deelde Brian Cox het volgende bericht op Instagram:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Vortex'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Vortex'

Misdaadverhaal met een hoge dosis sciencefiction werkt zichzelf net zo diep in de nesten als de personages.

Regie: Slimane-Baptiste Berhoun | Cast: Tomer Sisley (Ludo), Camille Claris (Mélanie), Zineb Triki (Parvana), Éric Pucheu (Nathan), Sandrine Salyères (Flo), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 53-56 minuten | Jaar: 2022

Tijdreizen is nooit een goed idee. Een piepkleine verandering in het verleden kan namelijk het heden volledig ontwrichten, wat het vlindereffect wordt genoemd. Dit wordt gedemonstreerd in het meesterwerk Back to the Future, de flop A Sound of Thunder en zelfs een film die letterlijk The Butterfly Effect heet. Hoe serieuzer het onderwerp wordt genomen, hoe beter de uitkomst. Het Franse Vortex neemt het helaas allemaal niet zo nauw, wat zijn gevolgen heeft.

In 2025 gebruikt de Franse politie virtual reality om een plaats delict te onderzoeken zonder schade aan te richten. Het renderen van de moordlocatie op een strand gaat niet helemaal goed, waardoor rechercheur Ludo tot zijn grote verbazing in de virtuele wereld zijn in 1998 dood aangetroffen vrouw Melanie tegen het lijf loopt. En zij ziet hem.Met haar in het verleden en hem in het heden ontdekken ze dat er een seriemoordenaar actief is. Ze trachten de zaak op te lossen voordat haar eigen deadline is bereikt.

Leuke vent, die Ludo. Hij is dol op zijn tweede vrouw en het zoontje dat hij met haar heeft. Een liefdevolle, gezellige man die goed is in zijn werk. Totdat blijkt dat hij zich pas in de tweede aflevering realiseert dat als Melanie in het verleden zaken gaat aanpassen dit een effect heeft op het heden; Ludo bleek even zo extreem naïef te werk te gaan dat het zijn personage niet veel goed doet.

Maar dat is de schuld van de schrijvers. Om te beginnen is het uitgangspunt al dat van een film uit 2000: Frequency, waarin een man plots op een radio zijn overleden vader te pakken krijgt, die spreekt vanuit het verleden en gaat proberen om in leven te blijven. Vortex maakt daar VR van en in plaats van een vader is het een overleden echtgenote.

Ook het feit dat Ludo niet direct begrijpt dat als hij Melanie behoedt van de dood, hij nooit zijn huidige vrouw of zijn zoontje zal hebben, terwijl hij zielsveel van ze houdt. De oplossingen die Mel en hij bedenken zijn kinderlijk simpel. En ongekend bekrompen, want waar ze vervolgens hun best doen om Ludo's persoonlijke heden op het pad te houden boeit het ze beiden voor geen meter of ze misschien andermans leven overhoop halen.

Kortom: de twee hoofdpersonages weten hoe het werkt, maar ze hebben volledig lak aan de consequenties die het aanpassen van het verleden met zich meebrengen. Er wordt al geen bevredigende verklaring geleverd voor waarom het mogelijk is dat twee mensen uit verschillende tijden met elkaar kunnen communiceren, maar het gebrek aan aandacht om het heden niet open te breken maakt het erg ongeloofwaardig.

En dat terwijl de serie gebruik mag maken van een paar fantastische en overtuigende acteurs. Vooral Tomer Sisley als Ludo en Zineb Triki als zijn tweede vrouw hebben haast perfect naturelle interacties met elkaar en andere personages. Ze spreken beheerst, maar tonen veel uiterlijke en innerlijke emoties. Waar het simplistisch uitgewerkte plot de kijker afstoot trekt het organische spel van Sisley als Ludo weer aan.

Een moordmysterie doet het natuurlijk altijd goed, ook al wordt het hier net zo los uit de mouw geschud als de omgang met het vlindereffect. Het duurt niet lang voordat een eerste verdachte wordt gevonden, iemand die het wel móet zijn. Maar die blijkt het dan toch niet te zijn, maar die nieuwe verdachte is definitief de juiste, ware het niet dat ook die een alibi heeft. In plaats van een stoelendans met een reeks potentiële moordenaars is het meer 'de verdachte van de week', met veel zwakke misleiding. Die vent die achteraf niets gedaan blijkt te hebben is tot kort daarvoor hoogst verdacht.

Een overleden echtgenote waarschuwen voor haar dood met het risico je huidige echtgenote nooit te zullen ontmoeten en daarmee je kind kwijtraken is een machtige patstelling. De personages in Vortex zijn zich hiervan bewust, maar het dilemma wordt enkel oppervlakkig aangekaart en besproken. Misschien is het eigen invulling, misschien is er bewust de achterliggende gedachte dat dit gaat over mensen die zich volledig storten op hun carrière en hun gezin tekortschieten. Er is veel om over na te denken, maar het lijkt erop dat de makers willen dat de kijkers in hun eigen tijd doen.

Het uitmuntende acteerwerk en de vraag hoe Mel uiteindelijk aan haar einde zal komen is wat de aandacht erbij houdt, maar als geheel is Vortex een zwakke serie die kiest voor makkelijke uitvluchten en onlogische handelingen. Fijn dat er in ieder geval geen grafsfeer heerst en humor af en toe welkom is. Met name de VR-specialist is als zure misantroop een komische noot. Maar dat rechtvaardigt niet hoe respectloos de serie omgaat met de gevaren van tijdreizen.

★★★☆☆

Vortex is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze maand op Disney+: De volgende grote Marvel-serie 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Deze maand op Disney+: De volgende grote Marvel-serie 'Secret Invasion'

Een gloednieuwe Marvel-serie met een duister, spannend en aangrijpend karakter.

Het volgende hoofdstuk in de omvangrijke Marvel-catalogus van Disney is aanstaande. Binnenkort gaat de spannende nieuwe serie Secret Invasion in première met in het middelpunt Nick Fury, de onbevreesde leider van het collectief superhelden.

Al in 2008 verscheen het personage van Fury, gespeeld door acteur Samuel L. Jackson, voor het eerst in een Marvel-productie. Na de rol in maar liefst veertien verschillende films en series te hebben gespeeld is het nu tijd voor een serie waarin Jackson centraal staat.

Geheime invasie van buitenaardse wezens


In het nieuwe Secret Invasion hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde door een groep gedaanteverwisselende buitenaardse wezens, de zogeheten 'Skrulls'. Fury schakelt al snel de hulp in van zijn bekende bondgenoten.

Samen met Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd, racen ze tegen de klok om de dreigende invasie van Skrulls tegen te houden en de mensheid te behoeden voor het naderende onheil.

Marvel voor volwassenen


Wat Secret Invasion anders maakt van andere titels in het Marvel Cinematic Universe (MCU) is dat het een duidelijk andere toon heeft. Disney wil meer de nadruk leggen op een wat meer duistere, volwassen toon.



Het wordt een serie die zich echt als duistere spionageserie wil neerzetten en waarbij meer gebruik gemaakt zal worden van elementen uit het sciencefiction- en horrorgenre.

Sterrencast van formaat


Naast Jackson, die weer in de rol van Nick Fury kruipt, zijn er ook rollen voor Emilia Clarke als G'iah, Cobie Smulders als Maria Hill, Martin Freeman als Everett Ross en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos.



Kijk vanaf 21 juni naar Marvel's nieuwe hitserie Secret Invasion op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megan en Negan ooit echte vrienden in 'The Walking Dead'? De acteurs geven antwoord
Series / Interview

Megan en Negan ooit echte vrienden in 'The Walking Dead'? De acteurs geven antwoord

De twee hebben een ingewikkelde relatie met elkaar, maar zouden ze ooit vrienden kunnen worden? De acteurs laten het je weten.

De hoofdrolspelers Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan van The Walking Dead: Dead City bespreken in een interview of hun personages, Maggie en Negan, ooit vrienden zouden kunnen worden.

In de aankomende spin-off volgen we het leven van Maggie en Negan terwijl ze samen reizen door een post-apocalyptisch Manhattan dat geïsoleerd is van de rest van de wereld. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen en zal voor het eerst te zien zijn op 18 juni op AMC.

Vrienden of niet?


Het duo gaat samen op zoek naar Hershel, de ontvoerde zoon van Maggie. De twee zijn zeker geen vrienden van elkaar en gedurende de reis hebben ze een zeer intense en gespannen relatie. Dit komt doordat Negan de vader van Hershel op brute wijze heeft vermoord, die tevens de geliefde was van Maggie.



De acteurs hebben onlangs een interview gedaan met TV Insider om de spin-off te promoten en er werd aan hen gevraagd of hun personages ooit vrienden zouden kunnen worden. Ze lijken het er allebei over eens te zijn dat dit niet gaat gebeuren in de nabije toekomst. Lees hun antwoorden hieronder en bekijk het volledige interview.

Binnenkort zeker niet


Cohan antwoordde als eerste en zei: "Ja, ik denk dat ze misschien hetzelfde doel hebben of beide baat kunnen hebben van iets, maar ik denk niet dat er uiteindelijk een vriendschap zal ontstaan, zelfs niet tegen het einde."

Moran stemde daarmee in en voegde toe: "Ik denk dat er enig begrip ontstaat, maar ik zou niet zeggen dat ze ooit vriendelijk gaan worden. Ik denk dat het nog wel een paar seizoenen duurt voordat we daar zijn. Ja. [lacht] Nog zo'n drie, vier seizoenen."



Stream The Walking Dead: Dead City vanaf 18 juni op AMC+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft huiveringwekkende trailer voor horror-sequel 'Bird Box Barcelona'
Films / Trailer

Netflix geeft huiveringwekkende trailer voor horror-sequel 'Bird Box Barcelona'

Vanaf vrijdag 14 juli kunnen we bij Netflix het vervolg streamen op de monsterhit 'Bird Box'. De streamer heeft zojuist een trailer vrijgegeven met de eerste beelden.

De huiveringwekkende horrorfilm van regisseur Susanne Bier uit 2018 scoorde goed voor Netflix. De film wist gelijk een hoop kijkers te boeien en doet dat nu nog steeds succesvol. Genoeg reden voor Netflix om nu met Bird Box Barcelona te komen.

Vrijdag 14 juli


Ongeveer vier weken terug kwam Netflix redelijk uit het niets met de aankondiging dat Bird Box Barcelona snel te streamen zou zijn. En snel is het zeker, want vanaf 14 juli kan je de film al zien.

Het eerste deel Bird Box wist in de eerste week na het releasen van de film 45 miljoen mensen te bereiken. Een goede reden voor Netflix om op dit succes voort te borduren.



Regie en cast


De regie van de film is in handen van David en Álex Pastor, samen zijn zij ook wel bekend van The Occupant en Incorporated.
Rollen zijn in de film weggelegd voor onder meer Georgiane Campbell, Mario Cesas, Diego Calva, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.

Trailer


Bekijk hier de eerste zenuwslopende beelden. Je kan deze sequel op het succesvolle eerste deel gaan streamen bij Netflix vanaf vrijdag 14 juli.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze geflopte film met Bruce Willis wordt een serie met Eddie Redmayne
Series / Nieuws

Deze geflopte film met Bruce Willis wordt een serie met Eddie Redmayne

Van een film met Richard Gere en Bruce Willis naar een serie met Lashana Lynch en Eddie Redmayne.

The Day of the Jackal van Frederick Forsyth is een boek dat wereldwijd bekend is en al meerdere malen is verfilmd. En daar komt nu nóg een versie bij.

Eerder zagen we al eens een gelijknamige film in 1973 van Universal Pictures die een groot succes was. Dit werd gevolgd door de geflopte verfilming The Jackal met Bruce Willis en Richard Gere uit 1997.

Een verse insteek


En nu dan de nieuwste versie, welke een serie wordt. Bond-actrice Lashana Lynch voert samen met Eddie Redmayne de cast van de serie aan.



Volgens de officiële synopsis wordt de serie een 'gedurfde, moderne interpretatie van het geliefde boek en de verfilming uit 1973. Een moderne dramaserie die trouw blijft aan het dna van het oorspronkelijk verhaal.'

Kat-en-muisspel


Redmayne speel de rol van de beruchte huurmoordenaar The Jackal en Lynch speelt Bianca, een moedige agent die er alles aan doet om The Jackal op te pakken.

Ronan Bennett schrijft het script van Day of the Jackal en Brian Kirk zal regisseren. Uitvoerend producenten zijn Gareth Neame, Nigel Marchant, Redmayne en Lynch.

De opnames van The Day of the Jackal beginnen later dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.