search
'Ahsoka' brengt een opvallende 'Star Wars'-schurk weer tot leven
Series / Nieuws

'Ahsoka' brengt een opvallende 'Star Wars'-schurk weer tot leven

Het lijkt erop dat Ahsoka een onverwachte Star Wars-schurk terug brengt naar de franchise.

Een afbeelding onthuld door Emire Online toont de terugkeer van een Star Wars-schurk voor de aankomende Ahsoka-serie. Wie zou het kunnen zijn?

De afbeelding toont een personage in een volledig zwart harnas en master met de welbekende double-blade rode lightsaber van de Inquisitorious. Dat is opmerkelijk, aangezien op dit punt in de tijdlijn de Inquisitors al door de Empire opgeheven zijn.

De Inquisitors in Ahsoka


Schijnbaar heeft dus tenminste één Inquisitor het Empire-tijdperk overleefd. Vermoedelijk zijn alle andere Inquisitors vermoord door Darth Vader of een van zijn onderdanen.

Ergens is het verschijnen van een Inquisitor in Ahsoka wel te verklaren. De serie blijkt een vrij direct vervolg te zijn op de Star Wars Rebels-serie, met de voormalig Spectre cell-leden Ezra Bridger, Sabine Wren en Hera Syndulla allemaal klaar voor hun live-actie debuut.

De Inquisitors zagen we ook voor het eerst in Star Wars Rebels.



Ahsoka seizoen 1


Het fan-favoriete Star Wars-personage Ahsoka Tano keert dit jaar terug naar Disney Plus voor haar eigen serie Ahsoka. Het verhaal pakt direct op na de gebeurtenissen in The Mandalorian en The Book of Boba Fett, waarin Rosario Dawson het live-actie debuut van het personage maakte.

Bekijk hieronder een trailer van Ahsoka om alvast in de stemming te komen. Ahsoka gaat in augustus van start op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen