search
De ster uit 'Succession' heeft het einde van de serie niet gekeken
Series / Nieuws

De ster uit 'Succession' heeft het einde van de serie niet gekeken

[i]Succession[/i]-ster Brian Cox, de acteur van Logan Roy, geeft toe het einde van de serie nog niet gezien te hebben.

Na vier seizoenen is HBO's Succession vorige week ten einde gekomen. Vooral het laatste seizoen brak records door enorm veel bekeken te worden, en hoge ratings te scoren.

Maar misschien wel dé ster van de show, Brian Cox, die het personage Logan Roy speelt, heeft het einde nog niet gezien. Waarschuwing: spoilers voor het einde van Succession volgen!

Einde van Succession


Het personage dat Brian Cox speelt kwam, zoals fans zich vast nog maar al te goed kunnen herinneren, om het leven in aflevering 3 van het laatste seizoen. Het was een schokkende gebeurtenis, met grote gevolgen voor de rest van het seizoen.

Wat we zagen was een constante strijd tussen zijn kinderen om de macht over het bedrijf Waystar Royco, en de mogelijke verkoop ervan aan de Zweedse miljardair Lukas Matsson. Uiteindelijk won de Zweed de strijd, en liet hij de drie kinderen verloren achter.



Brian Cox over Succession


Cox gaf in een recent interview aan dat hij zich nog niet aan het vierde seizoen van de serie gewaagd heeft:

"Om te beginnen vind ik het nooit leuk om naar mezelf te kijken. Vanwege wat er met Logan is gebeurd, ben ik niet geneigd om te kijken. Ik wist hoe het zou eindigen, omdat ik wist dat Logan het al zou hebben opgezet."

"Dus ik neem aan dat Logan uiteindelijk heeft gewonnen - ook al ligt hij in zijn graf. Het is een vreemde situatie. Ik klamp me niet vast aan dingen. Als het voorbij is, is het voorbij en ga ik door."

Na het aflopen van de serie deelde Brian Cox het volgende bericht op Instagram:

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen