Een schokkende dood ligt op loer in 'Fear the Walking Dead'

Er is nog maar heel weinig hoop dat Grace haar beet gaat overleven.

Adrienne Koolen, 06-06-2023 12:09

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is niet apart als er iemand overlijdt in The Walking Dead-franchise. Hoewel je er eigenlijk altijd rekening mee moet houden, kan het toch echt heel schokkend zijn. En nu ligt misschien wel de heftigst dood op de loer.
Morgan Jones (Lennie James) is ondertussen al veel te goed bekend met de dood. Zoals hij zelf zegt: Ik verlies mensen, ik verlies mezelf. Hij heeft zijn vrouw Jenny (Keisha Tillis) en zijn zoon Duane (Adrian Kali Turner) al verloren.

Een vreselijke dood

Nu ligt er een ander groot verlies voor Morgan op de loer. Grace (Karen David) is namelijk niet alleen gebeten, maar in seizoen 5 ook blootgesteld aan zombiebloed met nucleaire straling.


Ze dacht al eerder dat ze zou bezwijken onder de straling, maar toen bleek ze zwanger te zijn. Nu heeft ze misschien veel minder geluk dan toen, want de kans is groot dat ze de ziekte nu niet gaat overleven.

Een kleine kans

Haar enige kans om te overleven is als Morgan haar op tijd naar June (Jenna Elfman) kan brengen. Zij behandelt mensen die door zombies zijn gebeten.

Bekijk hieronder een scène met Morgan en Grace en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Ruben Blades, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Karen David

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader