De officiële opvolger van 'The Jeffrey Dahmer Story' op Netflix komt eraan

Het tweede seizoen van de anthologieserie 'Monster' komt er in 2024 aan.

Bas de Kramer, 08-06-2023 22:35

De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story was een groot succes op Netflix. Er is hier sprake van een anthologieserie, hetgeen betekent dat er een tweede seizoen aankomt met een heel nieuw 'verhaal'.
Het tweede seizoen zal Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story gaan heten. De serie zal zich richten op de twee broers die berucht zijn omdat ze in 1989 hun welgestelde ouders, Jose en Kitty Menendez, hebben vermoord in hun huis in Beverly Hills.

De broers

De broers, destijds 21 en 18 jaar oud, beweerden dat ze uit zelfverdediging handelden vanwege jarenlange fysieke, seksuele en emotionele mishandeling. De aanklagers beweren echter dat de moorden gemotiveerd waren door hebzucht en de wens om het fortuin van hun ouders te erven.


Een groot deel van het verhaal zal ongetwijfeld plaatsvinden in de rechtbank, vanwege de rechtszaak die destijds uitgebreid in de media werd belicht. De broers werden uiteindelijk veroordeeld maar er zijn toch altijd wel wat vragen blijven hangen omtrent de motieven van de broers.

De serie zal in 2024 worden uitgezonden op Netflix.

Je kunt het eerste seizoen, dat over Jeffrey Dahmer ging, terugkijken op Netflix.
Lees meer over: dahmer, netflix, evan peters, monsters

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie