search
Deze scène in 'The Boys' was volgens Amazon een flinke stap te ver
Series / Nieuws

Deze scène in 'The Boys' was volgens Amazon een flinke stap te ver

The Boys is een gruwelijke serie, maar deze scène was zelfs voor The Boys bijna te vies.

Wanneer je aan The Boys denkt, denk je aan ontploffende lichamen, bloed en in het algemeen gewoon viezigheid. Veel werd toegestaan, maar één scène had Amazon liever niet in de serie gezien.

Dat blijkt uit een Ask Me Anything met The Boys-maker Eric Kripke op Reddit.

Homelander-scène in The Boys


Kripke werd gevraagd welke scène uit de serie is gehaald die hij graag erin had gezien. De maker van de serie antwoordde met een scène die in het eerste seizoen niet werd toegestaan, maar later alsnog het daglicht zag in het tweede seizoen.

Het gaat over Homelanders scène op de top van een toren, aan het einde van seizoen 2. Hij staat furieus te masturberen terwijl hij schreeuwt: "I can do whatever I want!"

Deze scène stond origineel voor seizoen 1 op de planning, maar daar stok Amazon een stukje voor. Gelukkig gaf Amazon Kripke toestemming om de scène een seizoen later wel te gebruiken.

Of, gelukkig... kijken op eigen risico.



The Boys seizoen 4


Het vierde seizoen van The Boys is inmiddels al in ontwikkeling. Het filmen schijnt al afgerond te zijn, waardoor post-productie momenteel vol in gang is. Het is onduidelijk of we het nieuwe seizoen dit jaar nog kunnen verwachten, maar uiterlijk halverwege 2024 lijkt sowieso een realistische optie.

The Boys is te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen