search
Jeffrey Dahmer-acteur Evan Peters kijkt terug op zijn verschrikkelijke rol
Series / Nieuws

Jeffrey Dahmer-acteur Evan Peters kijkt terug op zijn verschrikkelijke rol

Evan Peters speelde de moordenaar in de serie, waar zoveel ophef over kwam.

De afgelopen maanden is er geen tekort geweest aan controverse rondom de populaire Netflix-serie Dahmer "“ Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Nu verklaart acteur Evan Peters eindelijk zichzelf temidden de kritiek.

Netflix heeft een gok gewaagd door het leven van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer te verfilmen, en heeft daar flink mee mogen verdienen. Maar de publieke opinie heeft zich snel tegen het bedrijf gekeerd.

Vele kijkers vragen zich af in welke mate we door moeten gaan met het verheerlijken van moordenaars op beeld. Ook neemt men het Netflix kwalijk de daadwerkelijke slachtoffers van Dahmer nooit te hebben gecontacteerd. Verder spraken meerdere mensen hun zorgen uit over de geestelijke gezondheid van Evan Peters - de acteur die het Monster van Milwaukee speelt.



De terugblik van Peters
Nu blikt Peters terug op zijn griezelige rol. Hij vertelde tegen Variety:"Ik ga een kleine pauze nemen van donkere rollen en het licht verkennen. Het zou voor mij interessant zijn om iets te spelen dat wat dichter bij huis is, wat alledaagser en om de details van dat soort ervaringen te verkennen."

Hierna zien we in ieder geval Peters niet meer in de rol van een doodenge moordenaar op beeld!

Bekijk de serie bij Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen