search
Netflix komt met nieuwe mystery-thriller 'Delete' over letterlijk wissen en een trailer vol suspense
Series / Trailer

Netflix komt met nieuwe mystery-thriller 'Delete' over letterlijk wissen en een trailer vol suspense

In deze Thaise thriller kun je alles verwijderen mits je de juiste telefoon hebt.

Thrillers uit Aziatische landen hebben bij Netflix een gretig publiek gevonden. Deze nieuwste serie biedt ijzige spanning wanneer een bepaalde telefoon letterlijk in staat is om alles en iedereen te wissen.

Dit geheimzinnige toestel lijkt een oplossing te bieden voor mensen die van bepaalde problemen af willen. De vraag is natuurlijk wie en wat er gaat verdwijnen.

Spookbeelden en dark mode


Het bovennatuurlijk element is niet verbazingwekkend. Regisseur Parkpoom Wongpoom maakte eerder al de horrorfilm Shutter. Hierin speelden spookverschijningen in foto's een belangrijke rol. De regisseur wil in de mystery-thriller de 'dark mode' van de menselijke natuur verkennen. De vraag die verkend wordt richt zich met name op menselijke relaties: als je de kans had om iemand te laten verdwijnen, zou je dit dan daadwerkelijk doen?

Ice Natara heeft de rol van een rijke erfgenaam die getrouwd is met Lilly, gespeeld door Fah-Sarika Sartsilpsup. Wanneer Lilly plotseling verdwijnt is de vraag wie welk geheim probeerde te beschermen.

Kijk Delete vanaf 28 juni op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen