search
'It's Always Sunny in Philadelphia' brengt vergeten personage terug in seizoen 16
Series / Nieuws

'It's Always Sunny in Philadelphia' brengt vergeten personage terug in seizoen 16

It's Always Sunny in Philadelphia geeft eindelijk antwoord op dit 16 seizoen lang durende mysterie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vaak is het zo dat enkele personages of plotdetails vergeten worden als een serie veel seizoenen heeft. Dit is zo ook het geval bij It’s Always Sunny in Philadelphia.

In de afgelopen 16 seizoenen van It’s Always Sunny in Philadelphia zijn heel wat personages langsgekomen. Het zijn echter ook enkele van deze personages die het grootste mysterie van de serie vormen.

Welke familie?


Ondanks dat Charlie Kelly één van de hoofdpersonages is, is zijn familie altijd een beetje een mysterie gebleven. Gedurende de seizoenen hebben namelijk maar een paar familieleden echt een rol gespeeld.



Personages die al sinds seizoen 1 verdwenen zijn, zijn Charlies zussen Bunny en Candy. De tweeling was in seizoen 1 aanwezig tijdens de interventie van Charlie. Daarna zijn ze nooit meer gezien.

Weer herenigd


Seizoen 16 heeft aan het zussenmysterie een einde gebracht, aangezien Bunny en Candy in aflevering 2 terugkeerden.

Charlie vertelde dat ze nu in een groot huis in New Jersey wonen, waardoor er gehint wordt dat ze veel rijker zijn dan hun broer en moeder. Dit zou tot een conflict binnen de familie hebben gezorgd, wat hun langdurende afwezigheid zou moeten verklaren.

Bekijk hieronder de trailer en stream It's Always Sunny in Philadelphia op Hulu.





Aanbevolen artikelen