Spannende trailer 'Special Ops: Lioness' met Zoe Saldaña en Morgan Freeman

Na Yellowstone en Tulsa King komt Paramount+ binnenkort opnieuw met een serie vol topacteurs.

Zilko Tarici, 09-06-2023 07:21

Paramount+ heeft de eerste teaser-trailer vrijgegeven voor Taylor Sheridans nieuwe serie Special Ops: Lioness, waarin Zoe Saldaña en Nicole Kidman de hoofdrollen spelen.
In de teaser krijgen we een vluchtige blik op de gevaarlijke en complexe wereld van het titulaire CIA-programma voorgeschoteld.

Succesverhaal

De serie is een creatie van de eerder genoemde Sheridan, die ook het meesterbrein achter de succesvolle series Yellowstone (en diens spinoffs), Tulsa King en Mayor of Kingstown is.

Special Ops: Lioness is gebaseerd op een programma voor geheim agenten dat echt bestaat. Het verhaal is echter niet gebaseerd op waargebeurde feiten.

Superheldengeschiedenis

De serie zou je bijna als een Marvel-/DC-crossover kunnen bestempelen. Kidman zagen we eerder in DC-films Batman Forever en Aquaman en Saldaña kennen we natuurlijk als Gamora uit de Guardians of the Galaxy-films.Andere acteurs die komen opdraven in Special Ops: Lioness zijn Morgan Freeman, Michael Kelly en Laysla De Oliveira.

Wanneer in Nederland?

De eerste twee afleveringen van de serie zijn in Amerika vanaf 23 juli a.s. te streamen via Paramount+. In Nederland zal de serie naar SkyShowtime komen, maar we weten helaas. niet op welke datum.
Lees meer over: Special Ops Lioness, Zoe Saldana, Morgan Freeman, Nicole Kidman, SkyShowtime

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix