Sony Pictures gooit deze nostalgische klassiekers helemaal om voor een nieuw publiek

Bewitched en The Patridge Family zijn straks niet meer te herkennen, maar de nieuwe generatie gaat van deze series smullen.

Adrienne Koolen, 09-06-2023 10:50

Ondanks de aanhoudende stakingen van de WGA-schrijvers, is Sony Pictures Television druk bezig met twee nieuwe projecten. Twee klassieke series zullen namelijk geanimeerd worden.
De twee klassieke series die een nieuw leven zullen krijgen zijn Bewitched en The Partridge Family. De series zullen wel een beetje aangepast worden voor een nieuwe generatie.

De nieuwe Bewitched zal zich namelijk focussen op de dochter van Samantha en Darrin, Tabitha Stevens. De serie zal haar dubbelleven op de middelbare school volgen.


Twee levens

Tabitha is namelijk in het geheim ingeschreven voor een magische school. Het verhaal is dus precies zoals producer Joe D’Ambrosia het omschrijft: Een mix tussen Hannah Montana en Harry Potter.

Een nieuwe familie

Ook The Partridge Family krijgt een hele nieuwe focus om de serie zo inclusiever te maken. De geanimeerde versie gaat namelijk over een muzikale zwarte familie in een wijk in Brooklyn.

Er zijn nog geen schrijvers voor de series door de stakingen. Beide series zijn ook nog niet heel ver ontwikkeld, dus het zal nog even duren voordat deze moderne versies te zien zijn.

Lees meer over: Bewitched, The Patridge Family, Nicole Kidman, Sony Pictures Television

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie