search
Sony Pictures gooit deze nostalgische klassiekers helemaal om voor een nieuw publiek
Series / Nieuws

Sony Pictures gooit deze nostalgische klassiekers helemaal om voor een nieuw publiek

Bewitched en The Patridge Family zijn straks niet meer te herkennen, maar de nieuwe generatie gaat van deze series smullen.

Ondanks de aanhoudende stakingen van de WGA-schrijvers, is Sony Pictures Television druk bezig met twee nieuwe projecten. Twee klassieke series zullen namelijk geanimeerd worden.

De twee klassieke series die een nieuw leven zullen krijgen zijn Bewitched en The Partridge Family. De series zullen wel een beetje aangepast worden voor een nieuwe generatie.

De nieuwe Bewitched zal zich namelijk focussen op de dochter van Samantha en Darrin, Tabitha Stevens. De serie zal haar dubbelleven op de middelbare school volgen.



Twee levens


Tabitha is namelijk in het geheim ingeschreven voor een magische school. Het verhaal is dus precies zoals producer Joe D’Ambrosia het omschrijft: Een mix tussen Hannah Montana en Harry Potter.

Een nieuwe familie


Ook The Partridge Family krijgt een hele nieuwe focus om de serie zo inclusiever te maken. De geanimeerde versie gaat namelijk over een muzikale zwarte familie in een wijk in Brooklyn.

Er zijn nog geen schrijvers voor de series door de stakingen. Beide series zijn ook nog niet heel ver ontwikkeld, dus het zal nog even duren voordat deze moderne versies te zien zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen