search
'Star Wars'-acteur wil niet dat zijn dochter hem ziet als Darth Vader
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur wil niet dat zijn dochter hem ziet als Darth Vader

Hayden Christensen houdt bepaalde aspecten van zijn baan geheim voor zijn dochter.

Anakin Skywalker-acteur Hayden Christensen kreeg jaren na de tragische finale van Star Wars: Revenge of the Sith eindelijk de kans om de Darth Vader kant van zijn personage te ontdekken. Er is echter één iemand die dit niet mag zien.

Christensen werd in Obi-Wan Kenobi voor het eerst de slechterik, waardoor hij het opnieuw moest opnemen tegen zijn voormalige meester. Fans smeken om Christensen in een volledige versie van Darth Vader te zien, maar dat is er nog niet van gekomen.

Waarom niet?


In een interview voor Variety’s Actors vertelde Christensen dat hij niet in het masker en de cape wil, omdat hij zijn dochter in bescherming wil nemen.



De acteur legt uit dat zijn dochter weet dat hij Darth Vader speelt in de serie, maar dat er een paar "verontrustende scènes zijn die ze op die leeftijd niet mag zien".

Ze was bang


Dit betekent niet dat ze nog nooit haar vader in actie heeft gezien. Ze hebben namelijk samen flashbacks gezien, maar ze was heel "erg bezorgd om zijn welzijn". Ze was bang dat haar vader of zijn co-ster Ewan McGregor gewond zou raken.

Bekijk hieronder het interview en stream Obi-Wan Kanobi op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen