search
Netflix voegt deze gameverfilming toe aan hun aanbod
Films / Nieuws

Netflix voegt deze gameverfilming toe aan hun aanbod

De film 'Assassin's Creed' is gebaseerd op het gelijknamige spel van Ubisoft. De ontwikkelaar van de game had gelijk al Michael Fassbender op het oog om de hoofdrol in de film op zich te nemen.

Vanaf zaterdag 10 juni kan je bij Netflix de sciencefiction film Assassin's Creed streamen. Zeker een om aan je watchlist toe te voegen als je fan bent van actie, avontuur en sciencefiction.

Geheim genootschap


Dankzij een technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij doet een grote hoeveelheid kennis en vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

Regie en cast


Justin Kurzel heeft de regie van de film in handen genomen. Hij is ook wel bekend van Snowtown en Macbeth, waarin we ook Fassbender zien.
Naast Fassbender zien we ook Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Charlotte Rampling en Michael Kenneth Williams.

Uniek maar gek verhaal


Op IMDb weet de film een 5.6/10 te scoren. Op Rotten Tomatoes zijn critici en publiek beiden niet heel erg enthousiast met een gemiddelde score van 31%. "Ik had plezier met het kijken van 'Assassin's Creed', vooral met zijn enorm unieke (en toegegeven gekke) verhaal. Het kan ook geen kwaad om dit niveau van acteertalent voor de camera te hebben." zegt één van de critici op de site.

Men vindt de grootste fout dat Ubisoft niet lijkt te snappen hoe bijzonder hun eigen game is. "Het is verbazingwekkend hoeveel moeite Ubisoft gedaan heeft om visuele details precies goed te krijgen, maar nauwelijks begrijpt wat hun eigen licentie echt bijzonder maakt." aldus een recensent van Filmtotaal.

Netflix


Wil jij de film toch een kans geven of toch gewoon nog een keer zien? Netflix voegt de film toe aan het aanbod vanaf zaterdag 10 juni.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen