search
De vonken vliegen er van af in trailer 'Warrior' seizoen 3!
Series / Trailer

De vonken vliegen er van af in trailer 'Warrior' seizoen 3!

De serie naar een idee van de legendarische Bruce Lee start met een nieuw seizoen.

Het duurde letterlijk tientallen jaren om Warrior te realiseren. De iconische acteur en kung fu-legende Bruce Lee kwam destijds met het idee. Na zijn dood bleek het echter niet zo makkelijk te liggen.

Lee's dochter Shannon heeft door de jaren heen alles in het werk gesteld om Warrior op het scherm te krijgen. Met succes, want het verhaal van Ah Sahm (Andrew Koji) gaat op 29 juni weer verder.

Hoofd van de tong


Warrior speelt zich aan het einde van de 19e eeuw af. Ah Sahm is naar San Francisco geëmigreerd op zoek naar zijn zus Xiaojing (Dianne Doan). Xiaojing blijkt tegenwoordig door het leven te gaan als Mai Ling en runt een tong, de Long Zii. Dit is een type gemeenschap, en niet alle zaken zijn even legaal.

Bikkelharde actie en zwaard-acrobatiek


De verschillende tongs staan lang niet altijd op goede voet met elkaar. Aan het einde van seizoen 2 werd publiekelijk bekend dat Ah Sahm de broer van Mai Ling is.

Verder lijkt de leider van de Fung Hai tong, Zing (Dustin Nguyen), ontsnapt en keert waarschijnlijk terug. Mai Ling chanteert de burgermeester van San Francisco, Walter Buckley (Langley Kirkwood). Zij is op de hoogte van bepaalde zaken uit zijn verleden, toen Buckley in de Amerikaanse Burgeroorlog vocht aan de kant van het Zuiden.

De trailer toont bikkelharde actie en de nodige zwaard-acrobatiek, kortom een seizoen om naar uit te kijken.

Kijk Warrior seizoen 3 vanaf 29 juni op HBO Max. Dan zullen de eerste twee afleveringen online gezet worden.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen