search
Bereid je voor op een bloedstollend seizoen 5 van 'What We Do In The Shadows' met deze nieuwe poster
Series / Nieuws

Bereid je voor op een bloedstollend seizoen 5 van 'What We Do In The Shadows' met deze nieuwe poster

"Guillermo neemt het heft in eigen handen en maakt geen gevangenen"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De gekke vampiers uit Staten Island zijn bijna terug voor een nieuw, vijfde seizoen van de 'mockumentary' What We Do In The Shadows en, als het aan de nieuwe poster ligt, gaan ze grote hoogten bereiken.

Poster


De nieuwe poster toont de kerngroep van vampiers en Guillermo (Harvey Guillén) terwijl ze hoger de lucht in vliegen naar een nog onbekend doel.

Uiteraard zijn Nandor (Kayvan Novak), Nadja (Natasia Demetriou), Laszlo (Matt Berry) en Colin Robinson (Mark Proksch) te zien.

Het lijkt erop dat dit seizoen ook Kristen Schaal's The Guide op een wat meer integrale manier bij de groep betrokken zal zijn, gezien ze op de poster te zien is.Seizoen 5


Op dit moment zijn er nog maar weinig plotdetails bevestigd voor seizoen 5,, maar met hoe het vierde seizoen eindigde zijn er wel genoeg aanwijzingen.

Seizoen 4 eindigde met Guillermo die een grote stap zette om een vampier te worden, door een aanzienlijke smeergeldsom aan een van zijn vampiervrienden te betalen

Harvey Guillén gaf onlangs een hint over zijn aankomende reis:

"Guillermo wacht niet langer op zijn beurt. Guillermo neemt het heft in eigen handen. En Guillermo maakt geen gevangenen."Seizoen 5 van What We Do In The Shadows zal op 13 juli op Hulu verschijnen.

Wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet zeker.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen