Zet die barbecue uit en kijk net als de grote massa het nieuwe seizoen van deze gloeiend hete topserie op Netflix

Het vierde seizoen van de serie 'Never Have I Ever' is een groot succes op Netflix.

Bas de Kramer, 09-06-2023 17:32

Het vierde seizoen van de serie Never Have I Ever is nog maar net beschikbaar of is het gelijk al de meest bekeken serie op Netflix. Eerder werd al bekend dat dit helaas echt het laatste seizoen is van de razend populaire serie.
Never Have I Ever is een tienerdrama gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher. De cast bestaat, hoewel de serie zich in Amerika afspeelt, voornamelijk uit Aziatische personages. Tennislegende John McEnroe is de verteller van het verhaal.

Plot

Het verhaal gaat over het meisje Devi Vishwakumar, een Indisch-Amerikaans Tamil meisje dat in Sherman Oaks naar school gaat. Na de plotse dood van haar vader Mohan kan Devi om onverklaarbare redenen plots niet meer lopen. Na enkele maanden staat ze tijdens het eerste seizoen plots weer op om te kijken naar de knappe jongen Paxton Hall-Yoshida.

In seizoen 4 zullen Devi, Fabiola en Eleanor bezig zijn om zich onder te dompelen in hun laatste jaar op de High School. Dit gaat natuurlijk weer met de nodige hilariteit gepaard.Kijk de serie hier op Netflix.
Lees meer over: never had i ever, netflix, top10, mindy kaling

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie