'The Last of Us' wordt de hemel ingeprezen door Hollywoodlegende Steven Spielberg

Ook de legendarische filmmaker doet mee in de bejubeling van HBO's hitserie.

Glenn Walsh, 10-06-2023 09:59

Het was een regelrechte monsterhit voor HBO. De hitserie The Last of Us werd door vrijwel alles en iedereen geprezen. Nu blijkt dat niemand minder dan Steven Spielberg in een brief heeft laten weten dat ook hij de serie geweldig vindt.
Met name de derde aflevering van de serie, waarin het liefdesverhaal van Bill & Frank werd behandeld, kon op veel lof rekenen. Regisseur van die aflevering Peter Hoar kreeg de brief onder ogen en vertelt dat het bericht alle volwassen mannen deed smelten.

Fantastisch onderonsje

De brief die Spielberg schreef was geadresseerd aan Craig Mazin, de maker van de serie. Hij deelde het met Hoar en de twee sterren uit de aflevering, acteurs Nick Offerman en Murray Bartlett.

Volgens Hoar was iedereen aanwezig enorm onder de indruk, dat een van hun idolen zodanig weg was van de aflevering en dat hij überhaupt zich realiseerde wie de acteurs waren. Hoar is wel zo bescheiden dat hij denkt dat Spielberg hem waarschijnlijk al lang weer is vergeten.

Spielberg deelt vaker complimentjes uit

Het blijkt dat Spielberg vaker brieven schrijft aan producties of filmmakers die hij kan waarderen. Ook de makers van de hitserie Succession en de film The Menu konden eerder op complimenten rekenen.


Kijk nog eens alle afleveringen, inclusief aflevering drie, van The Last of Us op HBO Max.
Lees meer over: The Last of Us, Steven Spielberg, Peter Hoar, Craig Mazin, Nick Offerman, Murray Bartlett, Succession, The Menu, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie