search
'The Last of Us' wordt de hemel ingeprezen door Hollywoodlegende Steven Spielberg
Series / Nieuws

'The Last of Us' wordt de hemel ingeprezen door Hollywoodlegende Steven Spielberg

Ook de legendarische filmmaker doet mee in de bejubeling van HBO's hitserie.

Het was een regelrechte monsterhit voor HBO. De hitserie The Last of Us werd door vrijwel alles en iedereen geprezen. Nu blijkt dat niemand minder dan Steven Spielberg in een brief heeft laten weten dat ook hij de serie geweldig vindt.

Met name de derde aflevering van de serie, waarin het liefdesverhaal van Bill & Frank werd behandeld, kon op veel lof rekenen. Regisseur van die aflevering Peter Hoar kreeg de brief onder ogen en vertelt dat het bericht alle volwassen mannen deed smelten.

Fantastisch onderonsje


De brief die Spielberg schreef was geadresseerd aan Craig Mazin, de maker van de serie. Hij deelde het met Hoar en de twee sterren uit de aflevering, acteurs Nick Offerman en Murray Bartlett.

Volgens Hoar was iedereen aanwezig enorm onder de indruk, dat een van hun idolen zodanig weg was van de aflevering en dat hij überhaupt zich realiseerde wie de acteurs waren. Hoar is wel zo bescheiden dat hij denkt dat Spielberg hem waarschijnlijk al lang weer is vergeten.

Spielberg deelt vaker complimentjes uit


Het blijkt dat Spielberg vaker brieven schrijft aan producties of filmmakers die hij kan waarderen. Ook de makers van de hitserie Succession en de film The Menu konden eerder op complimenten rekenen.



Kijk nog eens alle afleveringen, inclusief aflevering drie, van The Last of Us op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen