Onverwacht nieuws: 'Breaking Bad'-acteur sterft op 52-jarige leeftijd

Het was voor iedereen die dichtbij de acteur stond een totale verrassing.

Glenn Walsh, 10-06-2023 09:16

Acteur en komiek Mike Batayeh is vorige week overleden op 52 jarige leeftijd. Hij is waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als Dennis Markowski in de hitserie Breaking Bad. Volgens zijn familie kwam het overlijden compleet onverwacht.
Het werd een tijd stil gehouden maar de familie laat weten dat op 1 juni Batayeh onverwacht in zijn slaap is overleden aan een hartaanval. Voor zijn overlijden had hij namelijk geen geschiedenis van hartproblemen.

Een groot gemis

In een bericht op Facebook deelt de familie: "Met groot verdriet en een zwaar hart delen mijn zussen het nieuws dat onze geliefde broer is overleden. Hij zal erg worden gemist door iedereen die hem lief had en zijn vermogen om gelach en blijdschap te brengen aan velen."

Veel mensen hebben op social media hun steun betuigd. Vriend en comedian Steven Loli deelt op Twitter: "Steven was een van mijn eerste en beste vrienden in LA en een geweldig comedian. Top gozer. "Vraag God om een beetje rustig aan te doen met ons joden."

Indrukwekkend repertoire

Naast zijn rol in Breaking Bad speelde hij in talloze tv-series zoals Everybody Loves Raymond, Boy Meets World, Jag, The Shield, It's Always Sunny In Philadelphia, CSI: Miami en vele anderen.


Kijk nog eens alle afleveringen van Mike Batayeh als Mike Markowski in Breaking Bad op Netflix.
Lees meer over: Breaking Bad, Mike Batayeh, Steven Loli, Everybody Loves Raymond, Boy Meets World, Jag, The Shield, Its Always Sunny in Philadelphia, CSI Miami, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie