Reddit weet het zeker: deze fantastische acteurs zouden heel goed passen in de nieuwe 'Harry Potter'-serie

Vijf acteurs die zo in de nieuwe 'Harry Potter'-reeks zouden passen

Bas de Kramer, 11-06-2023 16:38

Op Reddit gaan lijstjes rond wie de perfecte acteurs zouden zijn voor de serie van Harry Potter. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, komt er immers een complete reboot van Harry Potter aan. Wij zetten een paar van deze ideale acteurs die genoemd worden voor je op een rijtje

Tom Felton als Lucius Malfoy

De ster van de originele films is nu volwassen en kan gecast worden om de vader van zijn personage, Lucius Malfoy, te spelen. Fans zeggen dat Felton's casting een mooie hommage zou zijn aan de eerste Harry Potter-verfilming.


Andy Serkis als Mad-Eye Moody

De ster van The Lord of the Rings heeft alle talent om Alastor 'Mad-Eye' Moody te vertolken, wat geen gemakkelijke rol is omdat de acteur zowel Moody als Barty Crouch Jr. in vermomming moet spelen. Andy Serkis lijkt ook enigszins op Brendan Gleeson, die Moody eerder speelde.


Cillian Murphy als Voldemort

De charismatische ster van Peaky Blinders oogt soms net zo gevaarlijk en raadselachtig zijn als Lord Voldemort. Gezien de veelzijdigheid van de acteur, zou Murphy de rol van Voldemort wel eens heel goed in kunnen vullen.


Jared Harris als Dumbledore

Deze acteur heeft al de nodige rollen in diverse genres gespeeld. Een eventuele vertolking van Dumbledore zou weleens heel elegant zijn, net als de meester-tovenaar zelf.


Natalie Dormer als Bellatrix

Fans beweren dat Natalie Dormer, bekend van Game of Thrones in haar rol als de mooie Margaery Tyrell, er ook geweldig uit zou zien als Bellatrix Lestrange in Harry Potter. Natalie Dormer is prachtig, maar ze kan ook gevaar uitstralen als de krachtige en gestoorde tovenares.


Wij blijven het allemaal volgen en houden jullie op de hoogte van het vervolg. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de serie te zien zal zijn. Tot die tijd de films nog maar eens bekijken? Dat kan hier op HBO Max.


Lees meer over: harry potter, perkamentus, hbo max, daniel radcliffe

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader