search
Reddit weet het zeker: deze fantastische acteurs zouden heel goed passen in de nieuwe 'Harry Potter'-serie
Series / Nieuws

Reddit weet het zeker: deze fantastische acteurs zouden heel goed passen in de nieuwe 'Harry Potter'-serie

Vijf acteurs die zo in de nieuwe 'Harry Potter'-reeks zouden passen

Op Reddit gaan lijstjes rond wie de perfecte acteurs zouden zijn voor de serie van Harry Potter. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, komt er immers een complete reboot van Harry Potter aan. Wij zetten een paar van deze ideale acteurs die genoemd worden voor je op een rijtje

Tom Felton als Lucius Malfoy


De ster van de originele films is nu volwassen en kan gecast worden om de vader van zijn personage, Lucius Malfoy, te spelen. Fans zeggen dat Felton's casting een mooie hommage zou zijn aan de eerste Harry Potter-verfilming.
Bekijk op instagram


Andy Serkis als Mad-Eye Moody


De ster van The Lord of the Rings heeft alle talent om Alastor 'Mad-Eye' Moody te vertolken, wat geen gemakkelijke rol is omdat de acteur zowel Moody als Barty Crouch Jr. in vermomming moet spelen. Andy Serkis lijkt ook enigszins op Brendan Gleeson, die Moody eerder speelde.
Bekijk op instagram


Cillian Murphy als Voldemort


De charismatische ster van Peaky Blinders oogt soms net zo gevaarlijk en raadselachtig zijn als Lord Voldemort. Gezien de veelzijdigheid van de acteur, zou Murphy de rol van Voldemort wel eens heel goed in kunnen vullen.
Bekijk op instagram


Jared Harris als Dumbledore


Deze acteur heeft al de nodige rollen in diverse genres gespeeld. Een eventuele vertolking van Dumbledore zou weleens heel elegant zijn, net als de meester-tovenaar zelf.
Bekijk op instagram


Natalie Dormer als Bellatrix


Fans beweren dat Natalie Dormer, bekend van Game of Thrones in haar rol als de mooie Margaery Tyrell, er ook geweldig uit zou zien als Bellatrix Lestrange in Harry Potter. Natalie Dormer is prachtig, maar ze kan ook gevaar uitstralen als de krachtige en gestoorde tovenares.
Bekijk op instagram


Wij blijven het allemaal volgen en houden jullie op de hoogte van het vervolg. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de serie te zien zal zijn. Tot die tijd de films nog maar eens bekijken? Dat kan hier op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen