search
Zo zal 'The Rings of Power' verbonden zijn aan de 'Mouth of Sauron' uit 'The Lord of the Rings'
Series / Nieuws

Zo zal 'The Rings of Power' verbonden zijn aan de 'Mouth of Sauron' uit 'The Lord of the Rings'

Een connectie in The Lord of the Rings kan betekenen dat we de Mouth of Sauron in The Rings of Power gaan zien.

Het The Lord of the Rings-personage dat bekend staat als de Mouth of Sauron heeft een belangrijke connectie met de gebeurtenissen uit The Rings of Power, waardoor we hem in seizoen 2 kunnen zien.

De Mouth of Sauron is een vrij bekend The Lord of the Rings-personage, ondanks dat we hem maar in één scène in The Return of the King hebben gezien - en dat was ook nog eens een scène uit de extended edition.

Mouth of Sauron in The Lord of the Rings


Toch heeft hij een indruk achtergelaten bij fans. Zijn terugkeer naar de franchise in het tweede seizoen van The Rings of Power zou zonder twijfel dan ook in de smaak vallen.

In een korte scène uit één van de geschiedenisboeken geschreven voor het Middle-earth-universum door schrijver J.R.R. Tolkien maakt de Mouth of Sauron ook zijn opwachting. Dit gebeurt in de Second Age, oftewel de tijdsperiode waarin The Rings of Power zich afspeelt.Mouth of Sauron in The Rings of Power


Er is weinig bekend over de Mouth of Sauron, behalve dan dat hij ooit een Black Númenórean was. Dit is een groep mensen die Sauron volgden ten tijde van The Rings of Power in Númenór. Hier kunnen we dit bekende gezicht dus best tegen gaan komen.

De kans is groot dat we meer te weten gaan komen over Black Númenóreans in The Rings of Power seizoen 2, en het verkennen van de geschiedenis van de Mouth of Sauron zou daar een interessant onderdeel van zijn.

Nu is het afwachten of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. The Rings of Power is nu te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen