Seizoen 2 van 'The Rings of Power' zou al klaar zijn: acteurs kunnen koffers pakken

Dat is snel: het filmen van The Rings of Power seizoen 2 lijkt er al op te zitten!

Niels Arts, 08-06-2023 22:36

Online gaan er vele geruchten rond dat het filmen van het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power erop zit. Wanneer zouden we het vervolg dan op de buis kunnen verwachten?
Volgens de bronnen is het filmen klaar, en is het daardoor tijd voor een feestje. 9 juni zou er even goed gefeest worden op de 'wrap party' van de cast en crew.

Volgens schema

Kennelijk heeft de productie van The Rings of Power dus geen vertraging opgelopen door de staking van de WGA, de schrijversvereniging van Amerika.

De scripts waren al af, en ondanks naar verluidt de showrunners al even niet meer op de set waren vanwege staking, is de serie dus gewoon afgerond.The Rings of Power seizoen 2

Seizoen 2 van The Rings of Power heeft een hoop om waar te maken. Het eerste seizoen kwam met hoge verwachtingen, maar stelde in veel ogen teleur. Hopelijk hebben de schrijvers van de Prime Video-serie geleerd van hun fouten.

Aangezien The Rings of Power een enorm project is met enorm veel CGI- en postproductiewerk, duurt het nog wel even voordat het tweede seizoen af is. We hoeven de serie dan ook niet voor 2024 te verwachten.

The Rings of Power is te zien op Prime Video.

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie