search
Netflix geeft ons vandaag deze ijzingwekkende horrorfilm
Films / Nieuws

Netflix geeft ons vandaag deze ijzingwekkende horrorfilm

Vanaf vandaag kun je bij Netflix de horrorfilm 'The Offering', ook wel 'Abyzou' genoemd, uit 2022 streamen bij de dienst. Voeg hem snel toe aan je watchlist als je van een goede horror houdt.

Netflix omschrijft The Offering zelf als een ijzingwekkende, onheilspellende en bovennatuurlijke horrorfilm. Kijk hem vanaf vandaag bij de streamer.

Synopsis


Arthur keert samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis na 15 jaar in de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader. Ook probeert hij zijn vader te overtuigen om zijn uitvaartcentrum te verkopen omdat hij in geldnood zit.

Wat ze echter niet weten, is dat er een kwaadaardige entiteit, Abyzou, huist in een van de lijken die net is binnengekomen. Volgens de mythe is deze verantwoordelijk voor kindersterfte en miskramen en nu lijkt deze entiteit het voorzien te hebben op de zwangere vrouw van Arthur.

Achter de film


De film is van regisseur Oliver Park. Eerder regisseerde hij A Night of Horror: Nightmare Radio en een korte film.

In deze horror zien we Nick Blood, Emily Wiseman, Paul Kaye, Allan Corduner, Daniel Ben Zenou en Anton Trendafilov.

Interessante kijkervaring


De film scoort op IMDb matig met een 5.2/10. Het publiek op Rotten Tomatoes is ook nog niet geheel overtuigd door deze horrorfilm. De critici zijn enthousiaster en scoren de film 76%. "'The Offering' profiteert van de regie van Park in zijn begrip van horrorthema's. Het verhaal is niet helemaal origineel, maar het zien van een demonische aanwezigheid van een andere religie en cultureel begrip zorgt voor een interessante kijkervaring." aldus een van de critici op de site.



Op Netflix


Wil je de film een kans geven en zelf beoordelen? Dat kan je nu doen, stream hem bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen