search
Dit zegt Emilia Clarke over een mogelijke rol in de Jon Snow-spinoff
Series / Nieuws

Dit zegt Emilia Clarke over een mogelijke rol in de Jon Snow-spinoff

De Daenerys Targaryen-actrice geeft in een interview haar visie op de sequel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds de aankondiging van de Jon Snow-sequel vorig jaar doen er allerlei geruchten en theorieën de ronde. Een van de vragen is natuurlijke welke personages uit Game of Thrones we terug gaan zien in de serie.

Een ding is zeker: we gaan Jon Snow natuurlijk terugzien in zijn eigen sequel, en Kit Harington heeft al bevestigd dat hij betrokken is bij de ontwikkeling van de serie.

Daenerys Targaryen


In de laatste twee seizoenen ontstond er een hartstochtelijke liefde tussen Jon en een ander legendarisch personage: Daenerys Targaryen. Fans weten hoe die liefde op tragische wijze tot een eind kwam toen Jon haar vermoorde.

De logische vraag is dan of Daenerys op een bepaalde manier nog terugkeert in het verhaal van Jon Snow, aangezien ze een belangrijk personage was in zijn verhaallijn.

Emilia Clarke


Actrice Emilia Clarke, die Daenerys speelde, heeft in een recent interview uitsluitsel gegeven. ''Ik denk het niet. Ik ga het kijken, maar ik zal er zelf niet in spelen. Kit heeft me niet gebeld.''De Jon Snow-sequel is momenteel in ontwikkeling, en moet nog officieel het groene licht krijgen. Voorlopig kunnen fans Jon Snow en Daenerys Targaryen nog samen in actie zien in seizoenen 7 en 8 van Game of Thrones op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen